CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 16 november 2012

Dag 63 Heel

Hola mi amor!

Ik ben al Spaans aan het leren, vindt de Sint vast leuk. En wat een goed idee van jou, zo slim! In dat bad passen echt boel kusjes en heel veel luf..... Wij hebben ook een bad, alleen heb ik geen zusjes Knor, dus dat stro wordt lastig. Wat denk je ervan als ik het bad nou eens helemaal vol laat lopen? Dan kan Amerigo dat lekker leeg slobberen.

Hebben jullie in Ingen ook peanutbutter op straat liggen? Hier wel, en ook van die fijne donkerbruine Magnums, lekker!! Zo raar, van Vrouwtje mag ik dat dus niet opsmikkelen. Flauw. Ze weet niet wat ze mist. En als ik dan toch iets op heb (want ik doe het natuurlijk lekker toch), dan wil ze niet meer door me gezoend worden. Naja!

Ik heb het Vrouwtje ook nog heel erg laten schrikken. Geen Sponge Bob deze keer, ik wilde de weg over rennen toen er een auto aankwam. Ik wilde gewoon een spelletje doen: wie er het eerste thuis was. Maar Vrouwtje schrok joh.... De auto reed gelukkig niet hard en de chauffeur had het in de gaten, dus hij stopte voor ons. Ik werd ook nog even door 'm geknuft, toen hij verder reed zei hij tegen het Vrouwtje: "Houd 'm heel, he?" Dat was ik dus. Je snapt het al, voorlopig mag ik niet los.

Nog even een portretje, voor boven de Bepstee.... Dikke knuf en veel plezier morgen met de intocht!
xx Je Anne


1 opmerking:

  1. hihi wat een heerlijk snoetje trek je hier Anne
    zo,n portret wil iedere bulleman wel boven z,n bedje

    BeantwoordenVerwijderen