CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 8 november 2012

Dag 55 Hondenkini's


Lieve Hulp-Sint van me,

bedankt voor je lieve kaart! Ik lag gisteren helemaal in bulletjeszwijm en droomde helemaal weg. Warme stranden, wij in onze hondenkini's (jij in het oeranje, ikke in mijn aardbeienbroekje) zij aan zij in de branding.. Vlinders in de buik!

Weet je, dit is pas de tweede keer dat ik Sinterkerst vier. Ik vind het allebei erg gezellig, saampjes met de familie en mijn dinnen. Cadeautjes vind ik natuurlijk ook leuk, maar eigenlijk heb ik alles al. Brokjes in m'n bakkie, boel speelballen (geen idee hoeveel ik er al heb, ik blijf ze verstoppen voor het Vrouwtje, leuk spelletje!), een mandje met een mooi kussen...

Hoewel... Vrouwtje heeft tijdens haar shoppingexcursie vandaag hele leuke rode slofjes gezien. Die mag de Sint wel brengen. En dan kan hij die meteen met allerlei lekkers vullen! Vrouwtje heeft me verteld dat ze de Sint vandaag een pootje geholpen heeft, dat belooft nog wat.. ;)

Gisteren heb ik het Vrouwtje voor het lapje gehouden! Ik was bij tante Greetje geweest en daar mocht ik mee eten. Thuis was ik mijn mooie grote voerbak aan het bewonderen. Normaal staat die in de keukenkast, maar nu moest die er even uit, lang verhaal. Vrouwtje dacht dat ik honger had (ik lust altijd wel een snackje, maar goed), dus ze deed brokjes in mijn bakkie. Ze was helemaal vergeten dat ik al gegeten had! Zo had ik drie keer eten te pakken, fijn!

Hele fijne avond mon amour, xx van je Kerst-Ster.


2 opmerkingen: