CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 31 december 2012

Dag 105 Geluk & Verdriet

Hola Amor, que tal?

Hoe vind je m'n rode onderbroek? Die heb ik niet zomaar aan, die brengt geluk. Echt waar. Doen alle Spaanse dames op 31 december. Ze eten ook 12 druiven, als de klok 12 slaat, maar dat mag ik niet van Vrouwtje. Niet goed voor Anne!

Zo'n Nieuwjaarsduik vind ik ook echt iets voor jullie! Ikke niet hoor, maar ik wil wel mee, dan houd ik de badjas wel voor jullie vast! Kun je die Nieuwsjaarduik niet lekker privé bij jullie aan de Rijn doen? Dan heb je geen last van andere honden. Jeuj, skinnydipping!

Zo'n lijst heb ik ook niet, hoor. Net als jij spring ik gewoon ergens in als het ff kan. Huppekee! Vrouwtje heeft geloof wel zo'n wensenlijst, ze houdt niet van het woord emmerlijst. Te negatief geloof ik.

Wat een slim idee van meneertje Dirk, zou ik ook wel willen. Maar ja, de kast staat boven en Vrouwtje is meestal beneden. En ik wil toch het liefste dicht bij Vrouwtje in de buurt zijn, hoor. Dat snapt ze gelukkig goed, we zitten nu lekker saampjes op de bank. 

O jee, het herdenkingslichtje kan weer aan... We horen net dat boxerdin Dorrys overleden is. Ik had het eerder al geblaft, geloof ik, maar het thema van Dorrys en haar baasjes was: Een trein loopt op diesel, Dorrys loopt op karakter. En zo was het ook. Groot respect voor Dorrys en haar baasjes, wat hebben zij geknokt. Wat zou het fijn zijn als wij even lang op de aarde konden rondhuppelen als onze baasjes.....

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling amor, tot volgend jaar!
xx Je Anne


1 opmerking: