CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 25 augustus 2013

Dag 335 Pepperdunes

Liefje!

Ben je vandaag een beetje bijgetankt van je wisseldag gisteren? Op je retro-sloop zul je zalig getukt hebben. Is het flanel? Dat vind ik het allerallerfijnste liggen! Zo lekker zacht..... Fijn! En hoe is het met je tikkie? Ik hoop dat je er zelf geen last van hebt, schatje.

Ik ben best moe, want we zijn vanmorgen naar de Pepperdunes geweest. Gezellig met Vrouwtje een beetje gestruind, nieuwe (hele grote!) vrienden gemaakt en een paar oefeningen gedaan. Alleen dat 'blijf'... Dat vind ik nix, hoor. Moet ik bij m'n riempje gaan zitten en dan gaat Vrouwtje ervantussen. Gaat ze achter een boom zitten. Hmm... Dat moet ik dan toch even checken, dat snap je.

Die Beer van jou, dat is best een geschikte Peer, he? Hoe istie alstie op zo'n tweewieler zit? Hier zijn ze heel niet aardig! Loop je lekker je ding te doen, moet je aan de kant. Als je dan niet opschiet, dan word je bijna van je pootjes afgereden. Niet gezellig! Tis ook ons bos! Stelletje.... Volgende keer hap ik ze gewoon in de kuiten. Zo.

Wij gaan strakjes ook druivensappen, maar dat zal wel binnen worden... Fijne zondag nog mon amour!

Dikke knufffffffffff van je Anne xx

4 opmerkingen:

 1. Dat "blijf" moet verboden worden hihihi .... gewoon ook achter een boom gaan zitten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat "blijf" moet verboden worden hihihi .... gewoon ook achter een boom gaan zitten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha...ik zie het helemaal voor me, vrouwtje verstopt achter een boom en dan moet jij gaan blijven zitten...not..huppetekee lekker mee!! Het zijn vooral de racefietsende tweebeners waar je best wel een beetje voor op moet passen...ik ben zelf ook bijna wel eens van mijn pumpsjes gereden door zo'n groepje en dan kijken ze jou boos aan! Hier is het zowaar een druivesappie buiten geworden, hopelijk bij jullie ook! xxx...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha ik heb sowieso een hekel aan alles wat wielen heeft!!! en dat zit en blijf is natuurlijk onzin (je moet toch op je vrouwtje passen??? die 2 beners verzinnen van alles!! fijne avond en snurk-ze Sterre

  BeantwoordenVerwijderen