CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 15 augustus 2013

Dag 325 Oef

Lieve Zonnegod van me,

Boel dankjewel voor je lieve pos! Gisteren heeft Pieter Pos je flop keurig in de bus gedaan. Weet je waarom je luf mail wat later was? Tante Pos wilde sjekken of jullie wel genoeg poszegels op de brief gelebberd hadden. Alles was keurig in orde of course, maar daar heeft Tante een hele dag lang over gedaan. Vandaar.

Wij zijn ook wat later vandaag, sorry hoor! Hoop dat je niet heb zitten wachten. Vrouwtje had nl weer strik & knooples en je weet dat ze altijd voor mij tiept. Deze keer hadden we echt mazzel hoor, dat ze zich heeft weten te ontknopen. Allebei haar onderpootjes zaten helemaal in een knoop. Stel je voor dat het een keer niet lukt. Hoe krijg ik dan mijn brokjes? En hoe blaf ik jou dan mijn pos? Oef, moet er niet aan denken.

Vandaag ben ik weer bij tante Anita geweest, was hartstikke leuk. Ik heb zelfs een tijdje bij tante Anita op het terras & op schoot gezeten. Ook bijna op tafel... Maar net niet. Jammer. Ook heel fijn, tante Anita en ik knuffen altijd even als ik aankom. Daarna ga ik de boel checken en ga ik met de rest van de aanwezige gasten spelen. Is zo fijn dat Vrouwtje niet jaloers is, ik mag met iedereen knuffen. O ja, ik ben ook weer ontsnapt uit de bench. Het was de bedoeling dat ik even zou rusten als de andere gasten opgehaald zouden worden. Dacht het niet, he? Tante Anita dacht nog dat zij de bench misschien niet goed dichtgedaan had, haha! Wij weten wel beter, he?

Je liefdesbed is bulltastisch! Binnenkort gaan we er saampjes op liggen. Kunnen we saampjes smikkelen van alles wat niet mag. Moet een keertje kunnen, hoor. Fijn... Ik ga gauw dromen over ons liefdesbed, al het lekkers en jou......... Mijn Hartekoning.

Veel liefs Amor,
tot morgen weer.
xx Je Anne

1 opmerking:

  1. oei....dat zijn gevaarlijke lessen voor het vrouwtje
    ik moet er niet aan denken dat je je brokjes niet krijgt
    kun je niet eens met haar gaan praten

    megaaa knuffies jenneke

    BeantwoordenVerwijderen