CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 11 augustus 2013

Dag 321 Feest

Hallo HeppiedePeppie,

tis pas feest als Anne is geweest! Toch? Je ziet het, tante Marianne is het helemaal met me eens. Daar waren we vanmiddag, tis vandaag dr B-Day. Vrouwtje kreeg een taartje, ikke helemaal nix. Ja, een bakkie water. En ikke maar knuffen met iedereen! Je zou toch denken dat ik dan ook een stukkie taart zou hebben verdiend. Mooi niet. Gingen de dames ook nog eten, moest ik op de grond. Daarna mocht ik toch eventjes op de stoel en je kent me, ik ben razendsnel, dus huppekee, daar zat ik op schoot en op de tafel. Roomservice!

En nog van harte met Pipjesdag! Hebben jullie het goed gevierd? Waren de traktaties lekker? Nog lekker gesnurkt amour? Wij hebben hier ook megagesnurkt, Vrouwtje was moe, joh. Ze heeft gewoon overdag liggen pitten. En je kent me, ik ben solidair. Braaf meegesnurkt. Vindt ze fijn.

En tja, het weer... Ik vind het eigenlijk wel fijn. Want weet je, met dat warme weer, dan ben ik niet zo van het knuffen. Te heet & te plakkerig. Maar nu het weer frisser is, ben ik weer helemaal van het knuffen. Lekker dicht tegen Vrouwtje aan op de bank. En onder het dekbed, jeuj!

Zoooo.... ik ga weer even bijsnurken, tis toch wel vermoeiend, de hele tijd dat geknuf. Overmorgen vertel ik je over mijn avonturen op de training. Help je me onthouden?

Fijne avond nog!
xx Je Knuffel-Bull Anne

3 opmerkingen:

 1. feliessss met buufke

  en ik ben het helemaal met je eens..dat zijn toch geen mensen manieren..jou dingen ontzeggen die ze zelf wel nemen, en dan onder het eten nog niet eens op tafel mogen is natuurlijk helemaal NOT done ha ha

  knuffiesssss jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooooo jij bent gehaaid .... en je hebt lekker gesnaaid *lol*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOO wat ben jij ERG !!! nog erger dan ik !! haha
  ja dit weer vind ik prima ... maar dan moeten ze me niet in de regen uitlaten!!! fijne avond !! en lekker snurken X Sterre

  BeantwoordenVerwijderen