CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 3 augustus 2013

Dag 313 Neeffies

Lief Kampioentje van me,

Wat een superbeker! En wat geweldig dat je 'm van tante Sas gekregen hebt! En ook nog lekkers? Nomnom, das lief....

Wij hadden gisteren bezoek, m'n neeffies waren er even. Vrouwtje moest naar de tandarts en ik had best mee gewild, voor de nodige knufs en als chauffeuse enzo, maar ja. Ik kan nog steeds niet bij de pedalen. Heel jammer. Dus ging tante Krista mee als chauffeuse en de heren voor de afleiding. De grootste is Sam en de kleine is Juul. Hier spelen ze Stoeltje, best geinig, als ze het maar niet met mij spelen, want dan word ik een klapstoeltje. En dat vind ik niet zo'n goed plan. Jij krijgt morgen visite he? Leuk!

Ja, vandaag was het Anne-weer, fijn! We hebben niet veel gedaan, gewoon gezellig saampjes in de tuin gezeten. Is ook wel eens lekker. Ow........... en dat wist je nog niet, maar Vrouwtje heeft een prijs gewonnen. Voor mij! Een deel is vandaag al gearriveerd, de rest komt nog. Ik verklap nog niet wat het is, hoor je later!

Dag liefje, heel veel plezier morgen alvast met je logeetjes,
xx Je Anne

2 opmerkingen:

  1. leuke mensenkinderen neefjes heb jij!! is het met het vrouwtje goed gekomen bij de tandarts!!! en een prijs gewonnen in 2 delen!!! MMM word wel nieuwsgierig hoor!!!morgen mag ik ook komen als ze gaan barbeknoeien bij Bjorn!! maar ze zullen weer nix laten vallen haha fijn w-kent X Sterre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee een klapstoel worden is zeker niet fijn. Blijf maar gewoon lekker knuffeljijknuffelik spelen ;-)

    Ik wordt wel nieuw gierig naar die prijs hoor.

    BeantwoordenVerwijderen