CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 16 augustus 2013

Dag 326, Wollukuh


Knappert!

Weet je wat Essebes laatst deed met tante Tinus en Feetje?? Bruggetje achterover! Nou toen kneep ik m ook wel ff hoor. Maar ik sloeg zelf bijna stijl achterover dat Essebes dit dus gewoon kan!!
Essebes heeft ook strik en in de knoop gedaan maar ze kon niet zo goed tegen die Yogajuf ze werd er helemaal iebelig van.....Wij zijn van het huphup en niet van de ellelange hemelgeitverhalen.

Vanmorgen heb ik met Essebes wolken gekeken vanaf ons liefdesbed, prachtig! Echt we hebben van alles in de wollukuh gezien, ook hartjes en rozen ja echt waar! Zelfs franse koninginnetjes!

Ik had een heerlijke dag zo met de zon en alle rust op de tuinderij. Essebes kreeg vanmiddag nog wel hoog bezoek iets met dieren ofzo. Maar ik mocht gewoon mee blaffen en bij Essebes in de tuinstoel. En die meneer vond mij een echte eye-opener. Die had een heel ander beeld van bullen. Maar ik heb zijn beeld bij gesteld. Niks moddervet en lui, tsssss! ADHD-rules!!

Nou knappert was jouw dag ook fijn? Enne tante Moos heeft haar Award ontvangen ben benieuwd of tante Conny ook verrast is?

Liefs van je wolkentuurder

3 opmerkingen:

 1. ik doe het omgekeerde bruggetje met 4 pootjes in de lucht!! (lekker "luchtig") haha
  heb je echt wolkjes gekeken of de binnenkant van je ogen!!!lekker slapen vannacht !XX Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja tante Conny vond jullie poedelprijs heel leuk. Maar dat had ik ook al op mijn eigen blog verteld. Nu alleen nog even kijken waar ik hem op ga dien ;-)

  Bedankt lieve schatten voor deze snoezige poedelprijs :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owww wat enorm leuk wolken kijken vanaf jou favo mooi gepimpte bed ♥
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen