CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 30 april 2013

Dag 225 Kroning


Allerliefste Koning Bjorn-Lex,


Blij, dankbaar en trots ben ik. Blij dat wij samen deze dag mogen vieren, een echte kroning. 225 dagen Boel in Love, heel bijzonder! Dankbaar dat jij mij als jouw Queen Anne-Maxima naast me wil hebben. En trots? Op jouw warme bullenhartje dat zo fier en koninklijk door blijkt kloppen, ondanks alles. Wat een stoer bullenhart heb je toch!

En nu we hier zo staan, wil ik graag mijn blaf richten aan mijn mede-viervoeters en tweebeners van dit prachtige land. Hierbij beloof ik Anne-Maxima, Queen-Bull van Grave tot Pepperdunes dat ik alles zal doen wat er in mijn macht ligt om dit land nog mooier te maken dan het nu al is. Uiteraard met mijn knappe presence, maar ook door me in te zetten voor diverse goede doelen. Zo blaf ik bijvoorbeeld minder rommel en meer knufs op straat. Meer aandacht voor de misstanden in de bio-industrie en voor al die geweldige beessies in de asiels. Minder fokken, uitzoeken uit al die hokken! Ik zou het geweldig vinden als wij deze schone taken met z'n allen op ons zouden nemen.

Dan wil ik bij dezen ook de kans te baat nemen om U heel heel hartelijk te danken voor Uw support en al Uw lieve woorden, 225 dagen lang. Een grote dank U wel! Zodra we elkaar inriellaif zien, krijgt U een dikke knuf, beloofd.


En dan geef ik nu graag de blaf aan mijn allerliefste Bjorn-Lex:


Allerliefste Anne Maxima en lieve lezers,


Daar staan we dan.....de Koningin en de Koning van Nederland. Wat een eer en wat en zeer mooie taak.

Beste tweevoeters, viervoeters, snavels en vleugels van ons Koninkrijk,

Voor u staat uw nieuwe koning met zijn prachtige koningin. Wij zullen zoals mijn kersverse echtgenote al heeft beloofd, dit land nog mooier maken dan het al is.
Er zal aandacht, veel aandacht zijn voor mens en dier in nood, voor verdraagzaamheid, respect en het milieu.
Sport zal hoog op de prioriteitenlijst komen te staan evenals het behoud van de vlinders en hommels. Meer groen meer natuur minder beton!
Meer oog voor wat moeder aarde ons heeft geschonken.

Dank gaat uit naar onze lakeien en al die ons zo goed heeft geholpen om deze kroningsdag tot een fantastische dag te maken.

Lieve mensen de tranen van ontroering staan hoog. Ik ga deze korte toespraak eindigen en samen met u genieten van het feest. Van de kleur oeranje die vandaag volop aanwezig is. En zegt u nou eens eerlijk.....Doorgaans zou er meer oeranje op straat mogen, zou een stuk vrolijker zijn. Minder blauw, meer oeranje.

Leve de koningin, Leve de koning, dank u lieve moeder Beatrix!

Hoogachtend, Bjorn-Lex van Oeranje, uw Koning Hommel X7 opmerkingen:

 1. dr druppelen nu NOG meer tranen hihihi

  wat een prachtstel zijn jullie
  Hoezeeeeeee voor koning en koningin bjorn-lex en anne-maxima♥♥♥

  hoogachtende knuffels jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt ontroerd. Ik wou, uit de grond van mijn hart, dat ik vandaag Nederlandse was. Dan was ik nu een fiere onderdaan, nu ben ik een fier blogdinneke :-) Dikke koninklijke knuffels voor jullie beiden! Heerlijk dat dat bullenhartje zo blijft verderdoen, lieve Björn-Alex, hang on fellow! Lieve Anne-Maxima, jij bent het beste maatje-echtgenote dat Björn-Alex zich maar kan wensen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voor allebei een stevig OERANJE knuffel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ♥ knuffies van mij voor jullie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. VEEL GELUK EN WIJSHEID VOOR DE TOEKOMST!!!! Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo waarlijk helpe mij God Almachtig..............


  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen