CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 26 april 2013

Dag 221 Oef

Aloha sweetie,

hoe gaat het me je? Gisteren was wel een heerlijk zonnetje, maar dit weer is eigenlijk beter voor je hartje... Nou ja, lekker dicht tegen Beppy Boop bij de Aga is ook fijn! Met mij ging het vanmorgen niet zo goed. Ik had helemaal geen zin om te lopen en dat heb ik anders altijd. Echt altijd heb ik zin.

Vrouwtje meteen bezorgd, want we konden ons rondje niet eens maken. Ik liep pootje voor pootje, dat ging nog net. We zijn tot aan het parkje gelopen en toen maar weer heel langzaam terug. Dus ja, op naar dokkie. We hadden deze keer een andere, ook heel aardig. Ahum, tegen die tijd was ik wel een heel eind opgeknapt. Tja... Stond ik daar heel bevallig met een voorpootje omhoog (ik wilde een snoep, logisch), vroeg de dokkie of ik dat vaker deed. Neu, zei Vrouwtje, eigenlijk niet. Ah, dat kan nl een teken van pijn zijn. Pootje omlaag natuurlijk!

Voor de zekerheid hebben de dames een foto van moi gemaakt, van mijn mooie binnenkant welteverstaan. Want dok dacht aan spondienogwat. Want ik reageerde toch wel wat op haar gedruk aan mijn ruggetje. Dus hup naar het fotohok. Nou, nix aan! Moest ik op m'n zij, kwam er een loeigroot apparaat naar beneden dat ook nog heel veel lawaai maakte! Er waren twee tweebeners voor nodig om te laten liggen, ik heb me goed geweerd, je kunt trots op me zijn.

Op de foto stonden wat dingetjes op m'n wervels en daar kan de pijn vandaan komen. Het gaat nu al weer een stuk beter met me (gelukkig maar, had je je kunnen voorstellen dat ik rust moest houden? en dat op coronation day? dat kan echt niet!), voor de zekerheid hebben we prettige pilletjes meegekregen. Als ik dan een drukke dag heb gehad, dan kan ik die innemen en dan heb ik niet zo'n last. Das wel een opluchting, Vrouwtje was errug bezorgd en ikke eigenlijk ook wel. Misschien was het ook wel van de stress voor dinsdag. Tis allemaal best spannend!

Jullie krijgen een heeeeeeeeeeeeele dikke knuf van Vrouwtje, ze heeft heel veel steun gehad aan alle lieve berichtjes. Het is zo raar dat oom Peter er gewoon niet meer is. We weten het natuurlijk wel, maar... ons gevoel zegt nog iets anders. Misschien dat Brittje hem een knufje wil doorgeven? Vindtie vast fijn.

Ik ga nog even knorren, is goed voor m'n ruggetje he? Dag dag lieverd, alvast een heel fijn weekend!
xx van je regendruppeltje


3 opmerkingen:

 1. zegguh.. Anne je gaat geen rare dingen doen hè!!! of heb je toch een beetje strressss voor je bruiloft!!!! rustig aan en rust maar goed uit!!! alvast een goed w-kent!! xx Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat vrouwtje zoveel steun heeft gehad. Zal best eng geweest zijn, al die grote apparaten, fijn rusten hoor, zodat je een stralende bruid kan zijn naast die lieve Björn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeetje spannend hoor die aparaten je hebt het goed gedaan zeg ♥ doe eens rustig aan he lieve anne

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen