CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 17 april 2013

Dag 212, Aankleding


Sweetie!

Aaaaah jaaaa een honingreis naar Belgenland ik ben voor. Het land van de heerlijke biertjes en de gezellige mensen. Het land van tante Trui!
Misschien weet tante Trui nog een leuk kasteeltje alhoewel een boerenbed past meer bij mij haha

Essebes en ik zijn al met de aankleding van Koningsdag bezig geweest. En dit gezellige tasje wilde ik even aan jou mijn allerliefste koninginnetje showen,,,,Best leuk heh en weer eens iets anders!

Toen onze mama Isa Troelalaa na 5 dagen naar haar wolkje vertrok toen kregen wi een plegmama, Ebony. Zij had net een nestje gehad en had nog melk voor ons. Wel zijn Brittje en ik eerder naar Essebes en Beer vertrokken en dat is maar goed ook want anders was ons Brittje nooit bijna 7 geworden! Tsja die kwekers gaat het vaak maar om 1 ding heh......ping ping ping pingggggg.

Vanaf gisteren heb ik er weer een pilletje bij ik zit nu aan mijn max. Wat dat precies betekend weet ik niet en wil ik niet weten ook. Heb veel te veel leuke en spannende dingen aan mijn bullenhoofd. Kroning, Trouwen en ons honingreisje en dan nog het opzetten van ons welness-resort....

Knuff!

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk hoor, niet te veel piekeren en vooruit kijken, dan komt het honingreisje ook vanzelf !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De moed er in houden en bullenblik op de toekomst! xxx..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als jullie willen mogen jullie zelfs bij Tante Trui logeren hoor! Het is geen boerenbed en ook geen kasteel maar wel gezelligheid troef en Zizi wil jullie vast als één van de eerste proficiat wensen! Ik ben mee héél blij met jou en Brittje dat jullie zo snel een heerlijk nest hebben gevonden bij Essebes en Beer!

    BeantwoordenVerwijderen