CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 18 april 2013

Dag 213 MAX

Lieve Max van mij,

wij weten het wel, hoor! Dat betekent dat je MAXimaal geniet van het leven, de lieve tweebeners om je heen en natuurlijk ook je viervoetervamilie. En van Moi, je eigen MAXimaatje!

Dat is een leuke tassie! Ben dol op tassies. Mocht je nog hulp nodig hebben met de aankleding, dan ken ik nog twee heel getalenteerde jongeheren, August & Boudewijn oftewel Victor & Rolf! Zij hebben vast nog goede ideetjes. En over ons honingreisje: als we nou eens met z'n allen op de boot naar Belgie gaan? Kunnen we lekker in onze strandstoeltjes alles overzien. En onze onderdanen toewuiven natuurlijk!

Ach ja, de voortplanters... Ik snap best dat pups hartstikke schattig enzo zijn, maar er zitten zoveel lieve en leuke beessies in de asiels. En dan nog al die kwalen die gewoon in de volgende generatie gefokt worden. Niet goed!!

Zo.... en nu ga ik weer snurken. Ben best nog moe van gisteren, was weer een drukke dag bij tante Anita. Wel heel gezellig, hoor. En......... ik ben druk bezig geweest met mijn poottekeningen. Tjongejonge, tis best vermoeiend om een Beroemde Bull te zijn!

Dag lieverd, tot heel snel!
xx Je Maxi-Maatje


2 opmerkingen:

  1. hee leuk zo'n bootreisje kan ik vast oefenen voor mijn vakantie naar Ameland is tante Anita je 2 voeter oppas??? fijne avond en snurk-ze xxSterre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Viktor en Rolf willen dat tasje best even pimpen hebben ze me net ingefluisterd. Een paar tandjes erin en het ziet er gelijk heel anders uit. En idd pupjes.... Niet aan beginnen hoor. Er zijn zoveel leuke herplaatstertjes.

    BeantwoordenVerwijderen