CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 19 juli 2013

Dag 298, Buidel


Lieveling!

Een koninklijke naam voor oma Christien......uuuuh wat dacht je van hare gravin van de Zuiderzee tot aan het Veluwemeer?

Je was gisteren goed op dreef heh, hahaha goedzo! Laat je de perenijsjes niet van het stokkie eten hoor!

Ik heb vanmorgen diep in mijn buideltje getast voor de worstenman,,,,,Gelukkig zaten er nog briefjes in dus kon ik Essebes een mooi cadeautje voor hem laten kopen.
Een tijdschrift en inmiddels hebben wij al een appje gekregen dat we zijn lievelings tijdschrift hadden gekocht, jeujjjjj. Daar ben ik blij mee!
Bep had namelijk geen eurootjes meer die shopt teveel bij hippe hond denk ik....Nu had ze Essebes ook weer een opdracht en centjes gegeven voor een zomers (bad)stofje. Mag Essebes weer op eucalypta de naaimachine racen voor een lekker liggertje....

Maar ik tast graag in mijn buideltje hoor......ik leef maar 1 keer en ben dol op mijn vriendjes!
Gelukkig gaat het best wel goed met de worstenman en vandaag kon Essebes worsten bij zijn vrouw halen, het worstenvrouwtje, fijn! Maar de worstenman moet nog wel even revalidingesen mss ook wel bij jouw fysio-jow?!

Ik ga nog even samen met Essebes de hommeltuin sproeien....
Knusse avond met druivensappies en perenijsjes.
Ik trek zo nog even wat aardbeitjes van de struik, nomnom

Kuzzzzz


3 opmerkingen:

  1. te veel eer voor oma Christien (ahum ik schrijf de stukjes) jaloers?? nee hoor van mij mag het!!! wat tof dat je je buideltje hebt leeggeschud voor de worsten man ach ja die Bep een heerlijk kussentje erbij!!! zet Esther maar aan het werk (die kamer is toch koel!!! fijne koele avond!!! en lekker slapen!!X Sterre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de worsteman weer opknapt, ook knap om het juiste tijdschrift te kopen, de Gravin van Zuiderzee tot aan het Veluwe meer is wel een goeie maar niet koninklijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lief dat jullie de worstenman een fijn kadootje hebben gegeven, daar knapt ie vast van op...hoop dat het snel beter met hem gaat en jullie zelf weer van worsten kan voorzien!! xxx...Maddy

    BeantwoordenVerwijderen