CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 12 juli 2013

Dag 291 IJssie!

Hallo Nessie!

Sorry dat we zo laat zijn, ik moest Vrouwtje echt mee naar huis slepen! Gelukkig waren we niet ver weg, we zaten bij tante Marianne. Hier zit ik met tante Marianne en m'n bff Ilse op de bank, leuk he? Ik heb zelfs een tekening gekregen van Ilse, hartstikke mooi. Ben 'm alleen vergeten mee te nemen naar huis, oepsie. Dan heb ik meteen de vraag van de dag te pakken: als jullie een tekening voor mij zouden maken, wat zou er dan opstaan?

Vandaag zou oom Peter jarig zijn geweest en daarom waren we met z'n allen bij elkaar. Buuf heeft een hele leuke en fijne dag gehad, bijna iedereen heeft een ijssie met dr gegeten. Als ik haar was, was ik hartstikke misselijk geweest, maar het viel gelukkig wel mee. Geloof ik. Buur hield namelijk heel veel van ijs en dit was een mooie manier om met z'n allen aan hem te denken. Beetje jammer dat ik dan geen ijssie mocht, maarjadaarkrijgikdanweerjeukvan.... Zucht. Maar goed, ik heb lekker met tante Marianne geknuft. Ook heel fijn, kan ze heel goed. O ja, niet aan Vrouwtje vertellen, maar ik heb stiekem weer van de vogelkakkies gesnoept, nomnom!

En dan duik ik nu de Grote Mand in, morgen gaan we weer trainen dus je snapt, ik moet fit zijn. Morgenvroeg gauw nog even oefenen, is er deze week niet zo van gekomen....

Dag dag liefje, tot morgen weer,
smakkerd van je Anne. x

2 opmerkingen:

  1. Als ik voor jou een tekening zou maken..... mmmmm. Nou ik zou niet precies weten wat er op zou komen te staan ( ik ben niet zo'n goede tekenaar), dan zal er in ieder geval heeeeeeel veel kleur in zitten net zoveel kleur als er bij jou pas.

    Ennuh wat betreft het ijs mag je ook geen yoguhtijsje dan? Lobbes krijgt dit ook altijd met warm weer. Stel het maar eens voor aan je vrouwtje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige foto en fijn dat jullie met zijn allen er een bijzondere dag van hebben kunnen maken voor de buuf op deze toch héle moeilijke dag! Wat ik dus zou tekenen is een héél groot hart en een heleboel kleine hartjes...die staan dan voor alle liefde en knuffies die jij aan iedereen geeft!!...het grote hart is dan natuurlijk voor je eigen kanjer Björn! xxxx...Maddy

    BeantwoordenVerwijderen