CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 10 juli 2013

Dag 289 Indiase Schone

Liefje,

wat een prachtige foto gisteren! Tis net een trompluil of zo iets. Je weet wel, een schilderij met een schilderij erin. Dat zouden jullie mooi kunnen doen, zomerschilder laten komen en deze foto na laten schilderen, top!

Ik vrees dat je de aankomende tijd alleen bullenbipsfoto's van mij gaat zien.... Ben nl gisteren bij dokkie geweest en nu heb ik een derde oog! Jeweetwel, net als die meisjes in India. Ik had een beetje een plakkerige, viezige plek tussen m'n oogies. En hij jeukte!! Ikke scheuren natuurlijk. Had ik zo hard gedaan, dat ik een stukje losgescheurd had. Hmm.. Vrouwtje best een beetje bezorgd, dus op naar dokkie. Dokkie krabte me daaro (best lekker) en hup, m'n vachie liet gewoon los. Zomaar. Nu krijg ik drie keer per dag een hoofdmassage van Vrouwtje (fijn!) en daarvan moet het beter gaan. Als het na een maand ofzo niet beter gaat, dan krijg ik pillen. Maar eerst proberen we het zo.

En dan mijn opdracht voor vandaag. Jullie weten wel dat ik van muziek houd, he? Vooral van het Nederlandse Lied, hoe fouter hoe beter. Holadijee! Welk liedje vinden jullie nou het beste bij mij passen? Ben heel erg benieuwd!

Zoooooooooooo... en dan duik ik m'n mandje weer in. O jee, bijna vergeten tante Tien's vraag te beantwoorden! Nou, het ligt er een beetje aan. Soms tuk ik wel de hele dag. Als Vrouwtje thuis werkt bijvoorbeeld, dan lig ik heel gezellig in m'n mandje dat naast de tafel staat. Als ik bij tante Anita ben, tuk ik af en toe tussendoor, als ze het beter vindt dat ik m'n rust eventjes pak. Maar meestal ga ik tegelijkertijd met Vrouwtje, want ik mag bij haar in de Grote Mand slapen! Vindt ze gezellig. En das meestal rond een uur of tien, half elf, zoiets. Maar nu doe ik m'n luikjes dicht, ben weer bij tante Anita geweest, dus je snapt het: drukdrukdruk!

xx dikke smakkerd van je drie-oog-Anne

4 opmerkingen:

 1. Ach arme jij met je derde oog!:-) het liedje wat bij mij direct opkomt is nu eigenlijk niet zo toepasselijk nu ik je bullebips zie...maar dat is " ik krijg een heel apart gevoel van binnen, als jij me aankijkt lieeeeve schat" ...lol.. Laat je maar lekker masseren hoor!xxx...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach moppie. Je hebt ook een heel mooi bilsje hoor. Die mag ook op de foto. Dat derde oog gaat vast wel snel weg.

  Wat betreft het liedje. Mmm ik ben niet zo thuis in de Nederlandse muziek helaas, maar ik vind eigenlijk Rock & Roll Queen wel heel erg bij je passen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie je,met bips in een sexy bikinibroekje, zitten en je zingt:

  "Ik heb een toetoetoeter op mijn waterscooter daarmee toeter ik naar jou ...." :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach... arme jij!! maar ik ben maar een domme Beagle maar mij lijkt het reuze handig!! en schaam je maar niet hoor jouw vrouwtje fixt het wel!!!
  wat ben jij een bof bips met je plekje in de grote mensen mand!!!! (oo oo wat heb ik het toch slecht) ik heb maar 4 plekken om heerlijk te slapen!! en daar is geen mensenmand bij!!! beterschap,Sterre

  BeantwoordenVerwijderen