CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 16 juli 2013

Dag 295 Kassie

Hi Mop!

Bedankt nog voor de tip voor de ijssies! Vrouwtje had al perenijsjes voor me gesjopt, die zijn ook nomnom, hoor. Die ga ik eerst verorberen en dan ga ik dr helpen herinneren aan jouw tip. Ben er nu achtergekomen dat het onderste witte kastje ook heel interessant is. Het bovenste kastje, daar zit de kaas en yoghurt enzo in. En in het onderste liggen de ijssies!!

Hoe is het met Momfer? Heeftie nu geen hersenklutsing door jouw sit in? Gelukkig heeftie weer een nieuw huisje kunnen bouwen. Wij hebben hier niet zo veel Momfers dit jaar. En ook geen slakken. Wel boel alter ego's van jou, mijn lieve Hommel! Had je meegekregen dat we hier een Hommel B&B hebben?

Lieve allemaal, van mij natuurlijk ook een dikke proficiat! En heel erg bedankt dat jullie ons zo trouw volgen en zo leuk reageren! Vinden wij heel fijn. Wat denk je lieve bullgenoot van me, zullen we Maddy tot ons hoofd Hofhouding benoemen? Hofdame Madalena van Hommel tot Vlinder aan den Rijn. Ofzo.

Dag dag lieverd, ik ga eens kijken of de B&B gasten nog nieuw handdoeken nodig hebben.

A demain mon amour!
xx Je Anne

3 opmerkingen:

  1. Whahaha...wat een prachtige naam!! Zal ik je gelijk een geheimpje verklappen, ik ben geboren in Alphen a/d Rijn...je ziet ik heb stiekum mijn roots bij de Rijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hee heb ik de ijs-tip gemist!!! en wat dachten jullie van Sterrelientje???? geniet van de mooie zomer avond!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zoooo, ik ben weer bijgelezen :-) Goh heb ik toch wel een echte grote Bullen-Babe-Boel in Love wedstrijd gemist! Maar wel een dikke proficiat aan de winnaars, fijne volgertjes allemaal die net als ik steeds veel plezier hebben aan al jullie verhalen :-) Keicoole naam voor Maddy hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen