CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 6 juli 2013

Dag 285 Vlaggen

Liefje! Hoe is het vandaag gegaan? Heb je van het zonnetje kunnen genieten? Wij hebben getraind en daarna ben ik lekker op de bank gaan knorren. Vanavond ga ik op de veranda hangen, maar nu nog even niet Veel te heet!

Jaaaaaaaaa, leuk he, dertig volgers! Van harte welkom Arja, gezellig! Om dit te vieren hebben Vrouwtje en ik de oeranje vlag uitgehangen! We hebben gebraind voor ideeën om dit te vieren en we hebben een wedstrijd bedacht: Raad het Plaatje. Jij en ik zetten foto's zoals de foto hieronder op Boel in Love en onze lezers mogen dan raden waar deze gemaakt is. Of wie er op staat. Of zoiets. Bij deze foto is de vraag: Bij wie zit ik op schoot?


Maar..... voor onze nieuwste volgers is dit misschien wat moeilijk. Dus doen we eerst Vraag maar Raak. Dus, wat je altijd al hebt willen weten maar nooit durfde vragen, dat kan nu. Vinjeervan? En natuurlijk krijgt de Winnaar een Prijs. O ja, een uitzondering: ik zeg niet hoe oud ik ben. Echnie.

Deze telt niet mee, maar ik zit natuurlijk bij tante Marianne op schoot. Daar waren we gisteren, gezellig!

Dikke knuf liefje, ik lees je morgen weer. xx Je Bikinini-Bull

4 opmerkingen:

 1. leuk leuk!!! fijn w-kent!! Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie alleen maar een heerlijk kroelbuikje hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op schoot ZITTEN?...volgens mij lig je gewoon op je rug mmetje Anne, not very "Queenslike" hoor..hihihi! Gezellig hé 30 volgers, maar daar kunnen er nog best een boel meer bij denk ik zo! ...leuk een spelletje..uhmm vraag maar raak hé, even denken...wat vind jij nou het allerallerlekkerste om te snoepen, ik heb al eens mandarijntjes en tomaatjes voorbij zien komen, maar waar kunnen we jou nou voor wakker maken:-)? xxx...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk onverschillig lig je erbij, ik hoop dat je lekker geniet op de veranda vanavond, en de vraag maar raak vraag, hoe laat ga jij altijd je mandje in!
  ?

  BeantwoordenVerwijderen