CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 26 mei 2013

Dag 244, Hangjongere
Liefje!

Terwijl jij vandaag een drukke dag hebt, speel ik de hangjongere....
Echt ik baal van het weer, steeds als ik lekker in het zonnetje zit komen er wolken en een hele gure wind. Zo niet grappig.
Dan ga ik weer naar binnen en dan maar een beetje hangen.
Zo niet des konings!

Maar soms heb je van die lambaldagen en dit is er één! Essebes lambalt lekker met mij mee die baalt ook van de afwezigheid van de lente! Over Bep en Pip maar te zwijgen.

We hebben dus samen besloten.....mocht er in de voorwei een jong gansje bij Lars en Rose worden geboren dan heet ze Lente en als het een hij is ook!
Want wij willen Lente!

Ja gisteren ging ik even knockie, heb er zelf niks van gemerkt hoor, Suus, Guusje en Essebes wel. Maar gelukkig ging mijn rikketik snel weer aan de gang pfffff, ben hier nog lange niet uitgekeken hoor. Mis mijn zusje Britt wel maar soms hebben we snachts even contact. Als ik naar de sterrenhemel kijkt, knipoogt ze altijd even terug...zo lief!

Nou lief ik ga nog even hangjongeren vanaf de bepstee best lekker zo'n lambaldag!

Kuz!

4 opmerkingen:

 1. Hou het maar lekker bij knipogen naar Britt hoor! Ja en Lente...ik ben bang dat we dat dit jaar gewoon hebben overgeslagen, een mooi idee om het gansje dan Lente te noemen!
  Je hangt er trouwens wel op je allercharmants bij hoor...hihihi! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach ja zo'n zondag speciaal voor de jongere/oudere was vandaag ook niet in mijn hummetje (ze waakten me veel te vroeg wakker!!!!) maar Hommel maak er geen gewoonte van he (dat omvallen) en knipoog maar gewoon terug da's voldoende xxSterre

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé lekker hangjas! Ik wilde dat ik dat ook kon vandaag. Het weer was er in ieder geval wel goed voor. En niet te vaak omvallen hoor. Dat is slecht voor Es d'r rikketik. En ook alleen maar knipogen naar Britt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijf nog maar lekker lang knipogen lieve man. Wij willen jou graag nog veel in actie zien, hoewel dat hangjongere-gedoe je ook wel afgaat zo te zien :-) x

  BeantwoordenVerwijderen