CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 9 mei 2013

Dag 234, BruinBakken


Lieve komiek,

Whahaha jammer dat de eitjestruc niet is gelukt...Misschien kun je eens met meneer Klok gaan blaffen die heeft vast nog wel een slimme goocheltruc.

Vandaag is het hemelvaart wat een raar iets! Dacht eerst dat ik naar de hemel moest maar Silje heeft uitgelegd dat het iets van 10 dagen voor pinksteren is...de rest van de uitleg weet ik niet meer. Was al lang blij dat ik lekker hier mocht blijven...Lekker bruin bakken in het zonnetje. Samen met Beppy Boop in haar naaktkostuum. Pipi Springkous lag lekker in haar tent. Die zweert bij een blank huidje en blauwe ogen....

Heerlijk even zo'n bijtankdagje zonder tuinders. Het leek wel zondag....Beer op de fiets en wij lekker chillen met Essebes.

Tuurlijk gaat tante Sas mee op honingreis! Geen feestje zonder tante Sas heej! Het zou ook fijn zijn als tante Hester mee zou gaan. Enne voor tante Trui heb ik ook al een leuk cadeautje bedacht. En natuurlijk ook voor de meneer van Trui bedoel die super de luxe kas is van hem!

Essebes had bij de kringloop nog gekeken voor een echte hutkoffer met koninklijke ruitjes aan de binnenkant maar helaas.....alleen een oeranje wasmand hahaha reist een beetje ongemakkelijk.

Dag lief tot je  brief van morgen!

Je Zonnekoning X
3 opmerkingen:

 1. heerlijk foto zeg ♥♥ wat een gerelax ♥♥

  lekker hoor zo een chill dagje

  knuffies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stuffie miauwt dat ze vrouwtje niet alleen laat gaan en graag mee wil en dan wil ze graag dat haar lover, meneertje Dirk, ook mee komt :-)

  Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En heeft Essebes dan lekker liggen chillen tussen jullie tweetjes in? :-) Ohhh fijn fijn fijn!! Meneer van tante Trui zit hier nu ook te grijnzen hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen