CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 25 mei 2013

Dag 243 Snuggle

Hallo love Bodybuller van me,

Een twee in de maat, anders wordt de Zuster kwaad! Wat was jij gisteren goed bezig! Heerlijk he, zon op de kadetjes? Hmm... Ik ben vandaag ook bull actief geweest, wij zijn weer naar de training geweest. Nog geprobeerd een van de trainers iets lekkers af te troggelen. Lukte bijna, ik ging heel lief op m'n kontje zitten, zo precies voor 'm. Maar ja, hij heeft zelf ook een bull (Gizmo, over bodybullers gesproken, das net Schwarzeneggert!), dus hij trapte er niet in. Jammer.

Ahum... was ik helemaal vergeten mijn verjaardagspressie te laten zien voor Vrouwtje! Kun je het goed lezen? Voor de zekerheid blaf ik 'm wel voor: For your Birthday, I thought we could snuggle, tear up some toys en then drink from the toilet. Vrouwtje vond 'm geweldig! Alleen dat laatste, dat sloeg ze over. Tja. Ze heeft natuurlijk ook een ultradikke Anneknuf gehad en ze mocht m'n favobone lenen. Voor een dagje. Vond ze ook keitof. Dit is m'n allerfavorietste, die kan ik echt niet langer missen dan een dag. Vrouwtje heeft wel andere voor me gekocht, maar daar vind ik niet veel aan. Dus... O ja, nog heel hartelijk dank voor de verjaardagspos, foto volgt!

We lazen iets over omvallen enzo... Das niet handig liefje, gewoon op allevier de pootjes blijven staan. En als je een beetje moe hebt, dan ga je gewoon even liggen. Doe ik ook, snurkje erbij.. Heerlijk. Doe je rustig aan liefje? Doe ik ook, want morgen krijg ik een hele drukke dag! Maar dat blaf ik je maandag allemaal. 

Veel liefs van je Snuggle-Anne,
xx

3 opmerkingen:

  1. en then drink from the toilet .... flauw hoor dat ze nou net dat oversloeg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihihi...lijkt me ook niet zo best voor je asem dat "from the toilet drinken" en dat is voor jou natuurlijk best een belangrijk puntje met al je geknuf, maar voor een keertje zou het toch best leuk zijn:-)) xxx...Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mja die vrouwtjes hé... :-) Maar ik wens haar hierbij nog een hele dikke proficiat met haar verjaardag! Lief van jou hoor dat ze jouw favoriete been mocht lenen!

    BeantwoordenVerwijderen