CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 10 mei 2013

Dag 235 Klaar!

Hallo liefje van me,

hoe vind je m'n suitcase? Hij zit zo vol dat hij bijna niet meer dichtging! Had je gelezen dat tante Trui me een kapoentje noemde? Wij wisten niet wat het betekende, jullie wel? Wij dachten haantje, van Sinterklaas enzo.. Maar nee, tis een deugnietje! Wat denk je, zou ze gelijk hebben? In ieder geval zit er een "Hoe blaf ik Vlaams?" boekje in de suitcase! O ja, en de blikjes natuurlijk! We kunnen toch niet met de hele familie opdraven zonder een presentje. Vandaar!

Tuurlijk moet tante Hester mee! En tante Jenneke dan ook natuurlijk. Kunnen we leuk het spelletje "Wie is de Twin" spelen. Wie het goed raadt, krijgt een knuf. En wie het fout heeft ook. Lijkt me wel wat! Tante Maddy, gaan jij en Ronald-Lex ook mee? Want die missie is natuurlijk ook niet vervuld.

Heeft Pipje ook wel eens in ezelinnenmelk gezwommen? Schijn je een prachtig blank huidje van te krijgen. Cleopatra deed het ook altijd. En die Bep, helemaal bloot. Hebben jullie wel op tijd gedraaid? Anders word je maar aan een kant bruin, das niet handig!

Fijn he, Hemelevaart? Gewoon twee daagjes extra vrij en dan, huppekee, begint het weekend opnieuw, heerlijk! Zou wel bijzonder zijn, he, als je naar de hemel kon om Brittje even een hele dikke knuf te geven. Als je maar wel weer terugkomt, dan vind ik het goed! Misschien als je nou eens heel hard aan Hemelevaart gaat denken, misschien dat je Brittje vannacht wel tegenkomt in je dromen..... Vrouwtje vraagt of je Pepper dan ook een knuf wil geven. xx

Ik heb Vrouwtje ook nog ff naar de kringloop gestuurd, maar ook daar geen hutkoffer. Ook geen wasmand trouwens. Wel heel veel andere dingen! Vrouwtje had ook hele lekkere Zweudse koekjes meegenomen, nomnom. Niet voor mij, tuurlijk niet. Ik ben gewoon even op schoot gekropen, Vrouwtje dikke knuf gegeven en een paar kruimeltjes opgeruimd. Die lagen er heel toevallig nog. En dan ben ik niet te beroerd om die even op te ruimen. Ook al ben ik dan toevallig wel Queen Anne van Grave tot Pepperdunes!

Dag dag satteboutje, tot morgen weer!
Dikke knuf van je Kapoentje, xx

7 opmerkingen:

 1. hoi.. daar ben ik weer !! alles weer gelezen!!! ben met 4 2 voeters op stap geweest naar Drenthe het Hof van Saksen!!! leuk hoor!! we zaten vlak bij een vijver waar ik eigenlijk geen natte voetjes mocht halen .. maar ik vond het best leuk !!! oma is nu een beetje moe en ook weer blij dat ik thuis ben fijne avond Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jij bent echt niet te beroerd om de rommelige kruimels van het vrouwtje op te ruimen ahahahah lekkerbekkie dat je er bent.
  owwwww ik zou wel een knuff van je willen hoor lieve Anne ♥ ik zwijmel al helemaal bij de gedachte.
  Doe je vrouwtje ook een knuff geven, en ik wens jullie met elkaar een knuffelig weekend toe ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owww vins je koffer het einde zeg ♥♥♥

  wat een leuk spelletje van de twins ik ben dr wel voor in hoor☻
  en wat ben je toch goed opgevoed he om zelfs de kruimeltjes nog op te ruimen voor het vrouwtje ( ze had er best wat meer mogen laten vallen whihi)

  ik heb rustig aan gedaan...ben wederom weer eens galant natuurlijk flauwgevallen....maar alles doet een beetje auwkes nou.

  ik kom je vrouwtje en jou ff een megaaaa knuf geven ☻

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat leuk, dat wordt een koninklijke honingreis met een hele hofhouding die meegaat! We zullen maar een grote BBQ organiseren zeker? :-) Hahaha, mooi nieuw Hollands woord toch 'kapoentje'? :-) en wat vind je nog allemaal in dat woordenboek 'Hoe blaf ik Vlaams?' :-) Hele mooie koffer hoor Anne! En wat een mooie gedachte over Hemelvaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wie is de Twin? hihihi hoe verzin je het hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ik wil zeker wel mee en ik denk dat Ronald-Lex me uitzwaait maar meer ook niet...LOL...misschien als je hem gaat overvallen met boel veel knuffels...daar kan hij natuurlijk niet om heen dan!

  BeantwoordenVerwijderen