CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 8 mei 2013

Dag 233 Smiesjes

Hallo lief!

Mag ik bij jou onder je hoesje? Dan neem ik er geen mee. Mijn uitzet met negli-nixjes neemt best veel ruimte in beslag... En al die blikjes voor tante Trui.... ;)

Gisteren was ik toch weer bij tante Anita? Jaja, ik heb weer promotie gemaakt, ik ben nu benoemd tot directrice! Ik zat in het gastvrouwenteam, ik heb alle viervoeters van harte welkom geheten, hen even op hun plek in de roedel gewezen (onder mij) en de tweebeners uitgezwaaid. Heel leuk om te doen!

En ik was heeeeeeeel slim geweest: tante Anita had hele lekkere eitjes gebakken. Helaas niet voor moi, voor een van de tweebeners. Een van m'n maten had ook wel zin in de eitjes, maar die werd de hele tijd in gaten gehouden. Dus had ik mooi tijd om op tafel te springen en lekker te gaan smikkelen. Wel jammer, want ze hadden me in de smiesjes, net toen ik het eerste hapje wilde nemen....

Heb je vandaag een lekkere Koningsdag gehad? Ik heb ook heerlijk geluierd. Morgen heeft mijn lakeitje vrij, dus dan laat ik me heerlijk op al mijn wenkjes bedienen. Brokjes op bed, denk ik zo..... Was trouwens een goeje van tante Sas, om de hele hofhouding mee te nemen zodat ze ons flink kunnen verwennen. Wat denk je, zou ze zelf ook mee willen?

Ik ga uitbuiken, dag dag mijn lieve Clown!
xx van je knapstuk

5 opmerkingen:

 1. ha ha ha ha ha....de afleidings maneuvreeeeeeeee van de ander heeft niet geholpen chips nog an toe

  ben benieuwd naar jou prachtige negli - nixjes


  megaaa knuffies ook voor het vrouwtje , jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toch wel de indruk dat jij een behoorlijk kapoentje bent niet? :-) Ennn ... blikjes voor tante Trui???? Ik ben nieuwsgierig hoor nu! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kleine boef jammer dat het niet gelukt is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha...nou die houden we er in...de "negli-nixjes", ben benieuwd hoe jij er in uitziet:-)!! Niet stiekum van de eitjes snoepen hoor, anders pas je strax niet eens meer in die dingen...je bent wel een klein donderpadje hoor, een héle leuke dat dan weer wel! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk wil ik mee ! Zonder mij kunnen jullie niet vertrekken, want ik ben van de kadookes en versieringen :-)

  Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen