CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 4 mei 2013

Dag 229 Lady Day

Hola Hommeltje van me!

Wat een weertje vandaag, he? Zalig! Heb je je slaaphoed nog opgehad? Wij hebben het heel druk gehad, eerst zijn we naar de training geweest (keurig uit het zonnetje gelopen), daarna naar Omaatje en nu ben ik weer thuis.

De training was leuk! We hebben weer nieuwe oefeningen gehad, appeltje eitje. De tweebeners en viervoeters moesten een tunnel vormen, Vrouwtje stond aan een kant en ik aan de andere. Vrouwtje riep me en tralala, daar ging ik door de tunnel. Ieziepiezie! Betekende volgens de trainer dat ik me veilig voel in de groep, ik ben niet bang voor de anderen. Ja, logisch, toch?? Blijf vind ik nog steeds niet tof. Ik zie er gewoon het nut niet van in. Als het Vrouwtje ergens naartoe gaat, dan ga ik mee. Vinnikheellogisch. Maar goed, we deden dus weer Blijf. Ging de trainer op m'n lijntje staan! Tja, dan ga ik er maar weer bij zitten. Ze heeft het heel goed in de gaten, zeidie. Was ik dus. Ja, duhu! Natuurlijk heb ik dat in de smiesjes, bennie achterluk.

Daarna door naar Omaatje. Omaatje is er nl niet met Moederdag, dus gingen we nu ff kletsen. Tante Krista was er ook, heel gezellig. De dames gingen weer naar de kringloop en ik had best mee gemogen, maar ik wilde liever een bjoetiesliep doen. Dat dachten ze, maar eigenlijk wilde ik mijn googeltruukjes oefenen. Ken je die truuk waarbij je het tafelkleed heel snel van de tafel trekt en dat alles gewoon op tafel blijft staan? Ahum.... Die ging niet helemaal goed. Van schrik heb ik ook nog een psst.... gedaan. Oej, vond Oma niet zo grappig. Ook omdat er glas op tafel stond... Maar we hebben het weer goed gemaakt. Gelukkig maar!

Hoest met nu met Beppie? Heeft ze nog last van dr flamoesje? Mooi woord, he? Geef dr maar een hele dikke bullenknuf van ons. En hoest met de denkrimpels van Essebes? Geef dr nog maar een druivensapje en een knuf, werkt wonderen. 

Zooo..... Vrouwtje gaat nog iets met tante Krista doen en ik ga het huis bewaken. Misschien met de oogjes dicht. ;) Niet doorvertellen, he?

Dag dag lieverd, slaap lekker en alvast een hele fijne zondag gewenst, kus!
Je A-M

2 opmerkingen:

  1. Hihihi nog even oefenen op die goocheltruc dus :-) En natuurlijk is een Koningin niet bang van de anderen, datistochooklogisch?

    BeantwoordenVerwijderen