CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 27 april 2013

Dag 222, Hoefjes


Druifje!

Oei oei je moet me niet meer zo laten schrikken met die spondienogwat dat is niet fijn en errug pijnlijk. Laat je maar lekker verwennen en hou de boel vooral warm.

Essebes deed vanmorgen haar hoefjes weer in die wandelmuiltjes.....Tja dan weet ik het al.....dan mogen wij Beer vermaken.
Maar ze had weer snel gelopen dus al vroeg in de middag weer thuis jeujjjjj. En terwijl Essebes lekker in bad plonste bewaakte ik haar muiltjes.
Heb wel gezegd dat ze als moeder van de koning wel andere stappertjes aan moet hoor dinsdag maar dat komt helemaal goed. Geen stiletto's want dan kiept ze om.

Had ik het trouwens maar geweten dat Essebes weer een marsje ging doen dan had ik haar vannacht iets minder vaak uit haar mand gehaald..ooopsie....

Ik geef haar wel een xtra druivensapje. En Beer bakt pannenkoeken dus de mannen van de Casa zijn weer goed bezig haha

Heb jij ook genoten van het toch wel heerlijke weertje?

Ben je al zenuwlappig voor aanstaande dinsdag, ik eigenlijk best niet, nog niet.......

En dan de laatste vraag mijn druifje......zullen we die konings-sport-dag voor de kids erin houden? Wel errug gezellig en gezond.

Kuz Hommel

2 opmerkingen:

  1. Ach Hommeltje .. je kan niet alles weten!! en miskien toch een beetje zenuwlappig zodat je wat vaker moest plassen!!! maar wees maar trots op Essebes!!!! en voor straks... lekker slapen xx Sterre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. owwwwwwwwwwwwww lieverd als je dat van te voren had geweten...........maar je kunt er toch ook allemaal niets aan doen, je vrouwtje heeft het weer supersnel gelopen.....en wat lig je heerlijk op haar schoenen

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen