CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 3 april 2013

Dag 198, Feessie


Lieve Kwismaster,

Ik ben helemaal in de feeststemming want jullie post is aangekomen!!! Morgen is mijn Essebes jarig en.....in jullie feestflop zat deze meneertjes-Dirk-diadeem. Hij is fan-ties-tas. Volgens Silje is ie voor dames maar dat dacht ik dus even niet. Meneertje Dirk is mijn maat en ik wil morgen feestelijk voor de dag komen dus dankjulliewelheh.

De kwis is een goed idee zeg hier komt kwis(pel)vraag nummero 2!
Hoe heet mijn witte ezelzus?

Zoals je misschien aan mijn ogen ziet had ik vandaag niet zo'n hele beste dag ben zoooo moe! Dus ik ga vroeg slapen want het allermooiste cadeau voor morgen ben ik. Dat roept Essebes tegen iedereen die het horen wil. Dat ik er nog ben......Tuurlijk!!!!

Slaap lekker voor straks ik wacht mijn hartpil nog even af en dan vertrek ik voor een paar uurtjes naar dromeland.......En weet je wat zo fijn is......daar ontmoet ik jou altijd.

Knuf van je hommel

5 opmerkingen:

 1. O ja je ezelzusje heet Guusje, nu lekker slapen, want morgen is het feest!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja dat is guusje enne wat zie je er fantastico uit zeg ♥ morgen een speciale dag ook dus ik hoop dat je lekker slaapt

  knuffiessss jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterre en cehabo3 april 2013 om 12:51

  mooie diadeem!!!! maar ga straks maar lekker slapen (je ziet er moe uit) en morgen gezond weer op!!! want dan.... FEEST!!! xx Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie vrouwtje en a.s. schoonvrouwtje en je ziet er geweldig uit met meneertje Dirkjes :-)

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen