CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 16 april 2013

Dag 211 Parasol

Lieve Jij,

Oepsie, ik ben niet helemaal scherp.... Vrouwtje was zo blij dat ze een foto van moi & het solletje had, dat ze niet in de gaten had dat de foto een bietje onscherp is. Niet doorvertellen hoor, maar ik vond het solletje best eng.... Ik kijk ook wel als een hertje in de koplampen. Maar ik ga er echt niet nog een keer onder zitten! We hadden zo bedacht, dat als je rood en geel mengt, je oeranje krijgt. Helemaal top!

Het was hartstikke druk bij tante Anita. Want, tadaaaaaaaa......... Ik heb promotie gemaakt! Ik ben benoemd tot Hoofd Beveiliging. Het is de bedoeling dat ik alles supergoed in de smiesjes houd en dat ik het terrein van tante Anita check op eventuele uitbraakmogelijkheden. Maandag heb ik er weer een ontdekt. De familie was buiten koffie aan het drinken. Ik dacht laat ik het nuttige met het aangename verenigen, kunnen we de boel mooi bespreken met een bakkie erbij. Helaas geen koekjes gezien. Ik ga nog wel met tante Anita onderhandelen over m'n outfit. Een badge lijkt me wel cool enne.. een wapenstok ofzo.

Was ik van het weekend vergeten, maar ja, jij was natuurlijk met vijf dagen ook al een wees. Wat erg! Zijn Britt en jij toen meteen naar Beer & Essebes gegaan? Ik heb ook ooit pups gehad, maar waar ze zijn... Ik weet het niet.

Vandaag was weer een relaxdag voor mij, dus ik heb nog wat gemijmerd over onze Dag. Hebben we het eigenlijk al over onze hunniemoen gehad? Ik kan mijn Vrouwtje niet zo lang missen en jij Essebes en de rest van de fam natuurlijk ook niet. Als we ze nu eens meenemen? Dan gaan we met z'n allen ergens naartoe. Warm, maar niet heet. Ergens we lekker cultuur kunnen proeven, nomnom! Niet al te lange reistijd. Wat denk je van Belgie? Wat mij betreft tikt het alle boxjes.

Ik hoor het graag mon amour, ik ga weer de luiken dichtgooien, morgen ga ik weer naar tante Anita!

xx Je Bruidje


5 opmerkingen:

 1. ach gompie zo'n solletje is ook wel een heel eng ding...hihihi kijk die grote ogen! Als het vrouwtje je blijft plagen met dit soort dingen, kom je maar bij mij hoor:-)! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat je bent blijven zitten vind ik al netjes van je, joh en het oranje zonnetje schijnt hoor 30 april, moet jij eens opletten!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben jij echt moeder???? en dat je niet weet waar je kindjes zijn is niet leuk!!! veel geluk voor de rest van je leven en een moot feest , en de honeymoen ik ben VOOR!!!!xx sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Belgiƫ zeer geschikt voor honeymoonreisje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. owwww alles voor unne mooie pica he ☺☺☺☺
  vind hem tof ook al is ie ietwat wazerig hihihi
  komt vast omdat jij zo knap bent ♥♥♥

  liefs voor vrouwtje en mega knuffie voor jou, jenneke

  BeantwoordenVerwijderen