CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 14 april 2013

Dag 209 Landgenoten

Lieve landgenoten, allerliefste Bjorn,

vanmorgen zijn Vrouwtje en ik een stukkie gaan wandelen. Het was nog niet zo warm, dus we hadden plenty of time om de pootjes te strekken. En zo kon ik in alle rust onze marriage vows oefenen. Mooi plekje, hè, om dat te doen?

Wat hebben jullie vandaag gedaan? Je had toch geen last van je bolletje van de biertjus? Persoonlijk ben ik meer van de rozeetjes. En de Franse kaasjes erbij, nomnom! Lekker luieren in het zonnetje..... Heerlijk!

Ik heb niet zoveel gedaan, Vrouwtje is weer met de grote ballen gaan spelen en ik heb het huis bewaakt. Vanachter de luikjes, he? ;) Ik moet nog best wel wennen aan het warme weer en morgen ga ik weer naar tante Anita. Heb dus ge-pre-relaxed!

Ik snurk weer verder mon amour, dag dag!
xx Je Anne

2 opmerkingen:

 1. wat een leuke foto weer.
  al maar goed dat je s'morgens ging.
  onze hond kroop weg , onder tafel of op koele plekken.
  hij kon niet tegen de warmte.
  hadden ze bij jouw er ook last van?

  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anne houdt wel van warmte, ze vindt het heerlijk om bij / tegen de verwarming te liggen. Alleen met warm weer zoals gisteren is ze eerder moe, dat is goed te merken. De wandeling van gisteren is nog geen uur en dat houdt ze normaal prima uit, maar nu was ze toch aan het hijgen. Niet erg, maar toch maar rekening mee houden. Groetjes, Mirjam

   Verwijderen