CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 8 april 2013

Dag 203 Bloemetjes & Bijtjes

Lief zonnetje van me,

natuurlijk krijgt Berber ook een poottekening van ons! M'n personal assistant is een beetje busy deze week, maar we gaan het regelen. Gaat helemaal goedkomen.

Wat een heerlijk zonnetje was het gisteren... En wat leuk dat we allebei in de bloemetjessfeer waren. Dit is de nieuwe stretcher van het Vrouwtje, kringloopgelukje! Hij moet nog een beetje uitmuffen, maar we hebben er ontzettend van genoten. Ik heb dr op een gegeven moment wel aan de kant geduwd: nu ik, want ik moet voor mijn luffer op de plaat! Jullie kringloopgelukje is ook lief, zijn er vandaag nog meer gescoord? Vrouwtje gaat van de week ook weer. Ze heeft het er maar druk mee.

Vandaag was Vrouwtje weer thuis aan het werk. Er kwam een heel groot pakket, dat kun je natuurlijk niet bij de buren laten afleveren. Ik heb heel goed gewaakt en geblaft, hier komt echt niet zomaar iemand binnen! Naja, misschien als ze met iets lekkers komen. Dan misschien wel. Of als ze het witte kastje in de keuken openmaken, dan vind ik het ook wel goed. Denk ik. Of als ik een knuf krijg, das ook fijn. Als ze mij maar niet meenemen, toch?

Ik ben er weer vantussen. Want Vrouwtje gaat weg en ik mag mee. Vrouwtje wordt opgepoetst en ik ga spelen met een tweebener-pup, leuk!

Dagdag lieverd, een dikke knuf van je bloemetje.
xx Je Anne

3 opmerkingen:

 1. Sterre en cehabo8 april 2013 om 10:53

  zeg Anne je moet niet verklappen voor wie je de deur open doet (doe ik ook niet ) en wat een mooie stretcher!!! wil ik ook wil ik ook!!! fijne avond!! x Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie stretcher hoor enne wat moet ik toch lachen om je leuke blog.....je bent een schattepetat ♥ en een knap ding

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je staat er weer mooi op...op je stretcher...beelderig met die blommen op de achtergrond! Dat wordt genieten voor jullie als het strax echt zomer wordt! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen