CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 10 april 2013

Dag 205 Sjucht

Hallo lief satteboutje van me,

dus jij staat in een kattenmagazine? Met kroon en al? En het gaat over onze wedding? Wauwie! Dat is wel heel bijzonder.....

Wij zijn hier niet zo vrolijk. Er is nl een klein Anne-meisje dat haar vader verloren heeft. Ze is pas vijf, dat is veel te vroeg. Nou ben ik natuurlijk een superknuf- en troostbull, dus ik lig nu heel gezellig heel dicht tegen Vrouwtje aan. Vindt ze fijn. We zijn strakjes wezen wandelen, toen heb ik lekker niet geluisterd. Is goed voor de afleiding, dat snap je natuurlijk wel. Werkte prima!

O, oeranje weddingcake! Carrot cake, nomnom! Dat lust ik wel. Hadden we het al over bruidsmeisjes en jonkers gehad? Want ik wil graag m'n bff als bruidsmeisje. Wie wil jij? En geeft Essebes je weg? Vrouwtje niet hoor, ik ren zo in galop naar het altaar: Bjorn-Lex, here I come! Jaaaaaaaaaaa, ikwilikwilikwil! Zoenuuuuu!

Ik wijd me weer aan m'n troosttaken, tot gauw lieverd. En als je Sterre ziet, wil je haar heel hartelijk bedanken voor het wegjagen van de ganzen? Heel attent!

xx Je Anne-bull

3 opmerkingen:

 1. owwww arme anne en mirjam
  denk aan jullie ♥

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. och...ik sjucht even mee hoor!! Dikke knuf! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterre en cehabo11 april 2013 om 10:37

  een mensen vader of bullekes vader??? triest!!!! en... leuk dat je mij een stoere Beagle vindt door het wegjagen van de ganzen!! sterkte Sterre

  BeantwoordenVerwijderen