CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 20 april 2013

Dag 215 Zon!

Lieve Mr. Bumble Bee,

wat een prachtige buiging! Net alsof je het al jaren doet, super. En over je kroon: die wil ik best even voor je vasthouden. Of we maken een kronenkapstok. Maarre.... eigenlijk moet iedereen voor jou buigen, toch? Want jij bent zometeen King Bumble Bee! En de rest jouw nederige onderdanen.

Tja, het koningslied..... Drie keer niks, van voor tot eind. Dat wij niet genoemd worden is natuurlijk schandalig. Maar de rest is ook Waaaaaaaaaardeloos! Misschien kunnen we Laura Jansen vragen. Want wij vinden "Queen of Elba" zo mooi. Met dit lied wens ik in ieder geval niet geassocieerd te worden. En stel je nou voor dat heel Holland dat moet zingen op de 30ste! Ik rol gewoon van m'n troon af van het lachen. Arme Wim-Lex, die moet er serieus naar gaan luisteren! Nou, hij liever dan ik, tegen die tijd zit ik op ons kroesschip richting la Belgique!

Hoe was je dag amour? Had je Essebes erg gemist? Heeft ze de bloesemtocht gerend ofzo? Ze was echt snel binnen! Onze training ging goed, we moesten om paaltjes heen zigzaggen. Wijd, volg, wijd, volg, wijd, volg. Ging keigoed! Vrouwtje snapt ook gewoon dat ik alles graag in m'n eigen tempo doe, ben nog steeds geen herder, he? Dat vindt de rest van de groep nogal geinig, maar daar trekken wij ons nix van aan, wij zijn de bullenladies! Aan het einde van de les heb ik nog even een zwart harig geval op z'n nummer gezet. Tja, af en toe moet dat gewoon gebeuren. En dattie drie keer zo groter is, dat boeit me dan nix. Ja, ik oog schattig, maar ik laat niet over me heen lopen. Dus.

Zo...... En nu ben ik best moe. Ik ga gauw verder snurken! Veel liefs mon amour, hele fijne zonnige zondag alvast gewenst! En o ja, van harte gefeliciteerd met Beer! Geef je 'm een dikke knuf van moi?

xx Je Turbo-Anne

5 opmerkingen:

 1. Doe je wel voorzichtig tegen die grote zwarte harigen, straks wordt je nog gebeten loop je met verband op de grote dag dat willen we niet
  Fijn dat de bullendames gewoon hun gang kunnen gaan en dat het zo goed gaat
  Snurk en droom maar lekker van oeranje
  Knuffel voor jouw, groetjes aan je bazinnetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anne ik ben het helemaal met je eens!!! slaap lekker!!Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha...tja dat lied, we hebben hier smakelijk gelachen om alle fouten en rare zinnen die er in zitten...ik snap dat je dat niet graag toegeblaft wilt krijgen, slaat nergens op:-)) Misschien wel beter om een eigen lied te hebben ja.... slaap lekker, alhoewel inmiddelsl ben je alweer wakker denk ik:-))!!xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb het lied gelukkig dan nog niet gehoord hihi
  slaat kant nog wal dat jullie niet vernoemd zijn

  enne wat heb je weer goed je best gedaan zeg met de oefeningen......joe go girl laat je niet door zo een harig zwabber op je mieter zitten

  liefssss jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo moet het zijn! Schattig en toch niet over je heen laten lopen, that's we girls! :-) Ik heb toch maar even die 2 liedjes gegoogled. Tjonge, is dat het Koningslied, okéé, ik ben ook geen fan! En Queen of Elba staat hier nu voor de tweede keer op, je hebt smaak hoor Turbo-Anne. En wat fijn dat je me komen volgen bent. Ik heb hier elke keer enorm veel lol :-), fijne blog!!

  BeantwoordenVerwijderen