CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 24 november 2013

Dag 411 Dubbel


Mop!

Wat leuk van de Sint! Het strikkie staat je bulltastisch, rood staat jou ook mooi, zeg! En super dat de Sint de Turkse zwerfhondjes steunt met dit dootje. Tja, hij komt zelf ook uit Turkije, he?

En hoe toevallig, wij hadden ook pressies in de bus van de Sint! Voor mij deze lookalike, hoe vin je 'm? Helemaal mij, toch? Met tong en al! Alleen heeft Hondje flapoortjes en die heb ik natuurlijk niet. Dank U Sinterklaasje!

Vandaag zijn Vrouwtje en ik lekker lui geweest, fijn! Hadden we wel verdiend, vonden we. Gisteren waren we zo druk geweest. We waren weer naar de training, er zit een nieuw Fransje op. Gezellig, maarre.... Hij was wel van de snelle, zeg. Hij wou maar de polonaise doen, na! Ik had toch duidelijk geblaft dat ik nie wou! En 's morgen had ik ook al knok. Lag niet aan mij, hoor! Die ander begon. Maja, ik wil dan wel graag m'n punt maken, he? Logisch!

O ja, ik weet trouwens nog iets voor de Sint: een fietskar! Op de training heeft ook iemand zo'n ding, en daar zit ik altijd in, zo leuk! Hij past precies. Dat lijkt me wel wat, Vrouwtje lekker karren en ikke lekker alles in de gaten houden.

Zooooooooo, ik ga weer knorren, morgen is het weer tante Anita-time!
Dag moppie.............. xx Je Anne

5 opmerkingen:

 1. lijkt me een tof kado voor je

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hee verhip hij doet het weer MOOI ach die look-a-like... ff de oortjes omhoog en voila!!! gaaf zo,n fietskar!! en laat vooral de kaas niet van je brood eten!!! fijne avond, de Freule X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik duim mee voor jou dat de Sint die fietskar brengt! En nog goed voor vrouwtje haar conditie ;-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. joh, gewoon gemist dit. Kijk Anne blij zijn met haar nieuwe vriend, ijzerdraadjes in die oren (van het vriendje dus) en hop.... helemaal hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen