CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 11 november 2013

Dag 401 In spin de bocht gaat in

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiehaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Vierhonderd keer Boel in Love!

Dat is wel een liedje waard! Happy Bullday to us, happy Bullday to us, happy Bullday dear Bjorn.... Happy Bullday to us!! Wat een superduper feestweekend had jij, zeg! Lekker joh, bij Essebes in bed. Bij de hoefjes? Dat doe ik niet, hoor, nix an, die kouwe kladjes. Ik lig meer in het midden, zo kan ik m'n neusje naar buiten steken als ik het warm heb en als het dan weer fris aan de bips ofzo wordt, dan duik ik er weer onder.

Die Zwaantjes vind ik ook niet zo tof, die zijn niet gezellig. Ganzen vind ik wel leuk, die kun je lekker het water in jagen. Is goed voor m'n jachtinstinct! Hoe is het trouwens met je nieuwe zusje?

Van het weekend heb ik natuurlijk getraind, heb er heul lang van voor pampus gelegen. Vrouwtje was opeens heul streng! Liep ik daar lekker een bietje te struinen, minding my own business, moest ik opeens komen. Ik dacht nog, jahaa, zometeen, momentje, nix van, ik moest hierrrrrrrrrrrrrrrrrrr komen! En wel nu! Dat hoeft anders nooit. Zal wel door de trainer komen, we hadden een andere opeens. Maar: ik ben wel megastoer geweest, want ik heb langs allerlei paaltjes opgelopen, in spin de bocht gaat in, uit spuit de bocht gaat uit. Die herders doen dat ff zo, maar ja, ik ben een bull he? En proud of it! En................ Vrouwtje was megatrots: ik ben gewoon door de tunnel gegaan! Helemaal zelluf en ook nog heel vaak!

Gisteren heb ik niet veel gedaan, Vrouwtje was met neef Juul de hort op en ik heb gesnurkt. Goede verdeling, vond ik zelf.

Dag lieverd, 401 dikke smakkerds vanuit de bedstee, op je lieve toetje!
Je Anne

4 opmerkingen:

 1. je bent een kanjer anne... je doet het goehoedddddd♥

  knuffies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk hey zo'n training, en niet alleen de hond leert er veel, de baasjes ook :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan jij toch altijd lekker weg vertellen Anne, zaaaaalig!!! hihihi, minding your own business :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha...het wordt nog wel eens wat met jou!! Hoewel ik een bietje eigenwijze bull toch ook wel heul leuk vindt hoor :-)) xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen