CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 29 september 2013

Dag 363

Mop!

Natuurlijk is iedereen blij dat je niet naar de hemel bent gevlogen! Dan heeft iedereen zo'n groot gat in zijn of haar hartje.... Dat kan niet, hoor!

Kikku Red Dress Day foto op Feestboek van jou! Je zou denken dat Vrouwtje wel een megamooie pica van mij zou maken, nee hoor, moest ik naast deze megabolus zitten! We zijn nog steeds aan het puzzelen waar hij van kan zijn. Een olifant? Of een dino? Van mij istie niet, hoor!

Ik ben ook best moe... Gisteren boel hard getraind met de klikkerd. Dies eng, joh! Vrouwtje hield 'm voor m'n snufferd, nou, ik sprong meteen een meter weg. Nix an! Maar toen de snoepies iets sneller tevoorschijn kwamen, toen vond ik 'm toch wel tof. En we mogen de hele week oefenen, jiehaa! Vrouwtje houdt snoep in dr pootje, ik raak pootje aan en krijg de snoep. En dan drukt ze ook nog op de klikkerd. Zal wel.

Vanmorgen hebben we een hele grote ronde gemaakt, lekker zo in het zonnetje. We kwamen ook nog wat woefs tegen, nou, daarna had ik de puf wel leeg. De rest van de dag heb ik fijn met het Vrouwtje gekokkoend. Morgen ga ik weer naar tante Anita en Vrouwtje brokjes verdienen. Druk druk!

Psssssssst.......... Geheimpje! We hebben iets met de slakkenpost gestuurd, als tante Pos haar best doet, komt het morgen al in de bus bij jullie. Zou fijn zijn, want dan is het pcies op tijd voor... Jeweetwel!

Dag liefje.......... Hele fijne Dress Red Day nog, tot morgen.....
Sweet dreams van je Anne


2 opmerkingen:

  1. hai.. heb vandaag ook nog een wandeling gemaakt van 6.5 km met de baas door het natuurpark weer ff alle dieren bewonderd!!! en... die hoop moet van een dino zijn!!! lekker goor zeg!!! ga maar lekker snurken doe ik het ook
    en die klikklak is 100 x nix!!haha groetjes .. de freule

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je dat weer leuk verteld Anne. Ik ben er zeker van dat je nog dikke vriendjes gaat worden met die klikkerd :-)

    BeantwoordenVerwijderen