CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 23 september 2013

Dag 357 Iebiezaaaaaaaaa!Hola Amor!

Wat een fijne week hebben we gehad he, zo saampjes? Wat we allemaal geblaft hebben, dat blijft nog even een geheimpje. Maar het komt allemaal goed met ons mooie kikkerlandje, zeker & vast! Een beetje aandacht hier..... Wat tijd daar... En met z'n allen ertegenaan!

Vrouwtje is ook weer in ons kikkerlandje. Ze is naar Iebiezaa geweest. Daar heeft ze lekker onder een parasol gelegen, bietje gelezen, bietje nix gedaan. Toch moeten wij daar ook maar een keer naartoe liefje. Want daar komen alle bekende tweevoeters. Dan kunnen wij als bekende bullen niet achterblijven, toch? Hoe vind je m'n nieuwe outfit? Is totally Iebiezaa-style! En multi-functie! Want ik kan 'm als pareo en als bandana dragen. 


We hebben vandaag heerlijk geknuft en geknord. Vrouwtje  was nog wat moe van het reizen en ik heb haar gezelschap gehouden. Vindt ze fijn. 

O ja, mocht iemand het goede nieuws gemist hebben: Bultje is nix aan de poot! Tis een braaf bultje, binnen een paar maanden moettie verschwunden zijn. Poe, dat was best een opluchting. Daar gaan Vrouwtje en ik nog een hele grote neut op nemen! En we gaan de polonaise doen! Dat moet gevierd worden, hiehaahoo!! Iedereen heel erg bedankt voor het pootjes draaien, het heeft duidelijk geholpen. Zo lief van jullie!

En dan kruip ik nu weer dicht tegen Vrouwtje aan, heb dr best een beetje gemist....

Tot morgen weer lieve amor van me.... O ja, o ja, mocht Beppie nog een prachtige witte zonnehoed willen hebben, dan laat het maar weten, Vrouwtje heeft er een die Bep prachtig zou staan. xxx

Dag dag liefje!
xx Je eigen hippie Anne

5 opmerkingen:

 1. owwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wat zie je er weergaloos uit in je ibiza outfit♥♥♥ en wat fijn dat het bultje iets is om ons niet druk over te maken....wat zul jij een heerlijke dag hebben gehad enkel en alleen kroelen met je vrouwtje ♥ liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat het bultje goed is bbrrrr altijd spannend had nog even met Bjorn gemaild om te vragen waar je was!!!!
  ik ben ook nog 4 dagen ziek geweest (buikgriep ofzo) wilde ze mij rare light brokken laten eten ... no way!! nu gaat het weer goed hoor!!! geniet van je vrouwtje en fijne avond de freule!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig een braaf bultje en je ziet er prachtig uit. Vrouwtje vast ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh laat het smaken en ik kijk nu al uit naar de foto van de polonaise. Want hip hoi, wat een goed nieuws!! En fijn hé dat jullie weer gezellig samen op de bank kunnen. Knuffel nog maar lekker veel meisjes! Super dat Ibiza zo fijn is geweest voor vrouwtje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love je Iebiezaa outfit meis!!!!
  Je zou daar helemaal de blits maken!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen