CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 15 september 2013

Dag 356, Prinsesjesdag


Hoog geëerd publiek,

Tot u spreekt de prinses van bullenland! Ik mag gebruik maken van het liefdesblog van koning Bjorn-Lex en koningin Anne-Maxima.
Beiden zijn een weekje ondergedoken.

Zoals u weet is aanstaande dinsdag prinsesjesdag uuuuh prinsjesdag. En ik heb het koninklijke paar geadviseerd om een duurzaam hoedje aan te schaffen. Geen dure bling bling maar een duurzaam hoedje het liefste van afval. Recyclen is hip!
Mijn hoed bestaat uit een oude muts opgeleukt door een omgewaaide zonnebloem en een gedroogd takje van de peterseliebloem. Best erg chique vind u niet?

Nederland heeft het zwaar iets met crisis en op de kleintjes letten dus vandaar mijn verzoek. Mocht u nog suggesties hebben of zelf aan de slag willen voor het prachtige paar, dan daag ik u bij deze uit!
Mocht u de ontwerper van DE hoedjes zijn of van één van de hoedjes dan stel ik daar een echte prinsesjesprijs tegenover. 

Na de speech op prinsjesdag volgen de gesprekken met de ministers ook deze taak nemen Bjorn-Lex en Anne-Maxima erg serieus.
Nederland weer de berg op is hun motto. 

Dus tot over een week lieve mensen.....En in deze week wordt u misschien wel een ontdekte hoedenontwerper.... 

Een prinsessenlebber van uw eigen Beppy Boop der Nederlanden

2 opmerkingen:

 1. hee Betty leuk dat je ook mee doet!! en een geweldige hoed/barret heb je op
  je zou haast denken geen prinsen dag maar konings dag!!!slaap lekker en met mij gaat het geloof ik al beter!!! XX sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. - klinkt een beetje ahum misschien maar ik zou zeggen hou eerst al het geld eens in nederland...dan besparen we al een hoop.
  - ga vooral niet op zieken en ouderen besparen
  - bespaar op de camera's die vast langs de weg staan
  - ga harder achter het geld aan van de boetes die nog staan
  - hoe kan een de 1 tonnen schuld hebben en doorgaan en de ander in de penary zonder toedoen en daar hangen ze in de nek te hijgen.... eerlijk met de mensen omgaan dat is mijn motto ..liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen