CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 4 januari 2013

Dag 109 KRIEZIS

Ciau bello!

Vrouwtje en ik zijn helemaal in Italiaanse sferen, nomnom! Ik had 'm bijna te pakken, die pizza, bijna....

En, wat vonden je opa en Sterre van het hoge water? Hier is het ook hoog, niet zoals bij jullie natuurlijk, maar toch... Ik moest gisteren door een plas, stond ik opeens tot aan m'n reddend zwemmend vestje! Vol met modder, natuurlijk. Mooi moment om dat vieze ding te wassen, volgens Vrouwtje. Hmm..

Wist je dat het Kriezis is? Schijnt heel vervelend te zijn. Ik heb er niet zo'n last van, jij? Maar om te voorkomen dat we er last van krijgen, hebben Vrouwtje en ik besloten dat ik een bijbaantje neem. Zodat ik ook mijn steentje bijdraag aan ons huishouden.

We hebben een tijdje zitten brainen wat dat bijbaantje het beste kan zijn. Want het moet natuurlijk wel mijn affiniteit hebben. En ik wil wel mijn know-how kunnen gebruiken. We hebben aan fotomodel gedacht, Vrouwtje zou dan mijn chauffeur/manager/PA kunnen zijn. Wordt misschien wat lastig tijdens kantooruren.

We gaan voor bordenwasser! Heb ik natuurlijk heel veel kennis van. Ik ben ook milieuvriendelijk & zuinig, m'n klanten hoeven de vaatwasser niet meer te gebruiken. En ze krijgen meteen lichaamsbeweging, want ik kan natuurlijk niet bij de kastjes. De bordjes dienen wel op bullhoogte te staan. Wat vind je ervan? Ook iets voor jou?

Arrividerci, ik ga krachten opdoen voor de volgende lading bordjes!
xx di Anne

3 opmerkingen:

 1. Borden voorwas Ster * het lijkt me een mooie bijbaan voor je Anna Paloma !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schuift dat Anne ???

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier heb ik ook een goede voorwasser genaamd Moos :-))) en hij wordt betaald in vleesje en een heleboel knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen