CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 30 juli 2013

Dag 309 Verstoppertje

Liefje,

kun je me vinden? Vrouwtje en ik hebben een nieuw spelletje: verstoppertje. Hartstikke leuk en ik win bijna iedere keer. Ha! Van de week lag ik lekker op de bank, fijn een tukkertje te doen. Sprong Vrouwtje op, ging ze me zoeken. Echt overal was ze geweest, buiten, bij de grote mand, maar ik was nergens. Neehee, ik lag gewoon op de bank! Goeie schutkleur, he? :) En hier heb ik me ook verstopt, kun je me vinden? Goed zoeken!

Hier voorlopig geen glazenlapperij, Vrouwtje heeft besloten geen druivensapje te drinken. Alleen in het weekend. Gelukkig worden er door de week wel ijsjes gegeten!

Wat fijn dat het beter gaat met je worstenmeneer! Istie al weer aan het werk of had Essebes met het worstenvrouwtje gesproken? 

Trouwens, mijn snoepballen hadden zich ook verstopt. Maar vandaag hebben we ze gevonden! Ze lagen allemaal achter de bank, allevijf! Heb natuurlijk meteen de snoepjes eruit gepeuterd, ze waren wel een beetje oud, maar ze gingen nog best.

Slaap lekker alvast schoon slapertje van me, knuffffffffffffff............
Je Anne xx


3 opmerkingen:

  1. sorry Anne je hebt je
    TE goed verstopt en ik vroeg aan Christien of ze de foto wat wilde vergroten werd die kleiner!!!! hoeveel snoepballen heb jij???? ga maar lekker snurken (doe ik dat ook) groetjes van de Freule

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou ik zie je niet hoor, goed verstopt ben je:-) leuk spelletje en jij op de bank liggen zonder dat vrouwtje je zag, da's net zoiets als je bril zoeken die bovenop je hoofd zit...hahaha! xxx...Maddy

    BeantwoordenVerwijderen