CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 14 juli 2013

Dag 293 Anne in the Hood

Lieve dromerd,

wat fijn dat je over ons hebt gedroomd! En onze hunniemoensuite. Mij maakt het niet zoveel uit wat er in de Pipowagen zit, ik vlei me wel in een sinaasappelkissie, zolang ik maar bij jou ben. Maar als ik toch mag kiezen, dan wil ik wel graag een eetgedeelte, waar we lekker onze ijssies en ander lekkers (daarover zo maar) kunnen verorberen. Een knufgedeelte (met boel kussens, fijn) en een yogadeel. Dan kan ik daar m'n Downward Facing Dog en m'n Upward Facing Dog oefenen. De Plank kan ik ook al!

Hoe vind je m'n hoodie? Naja, hij is niet voor mij want hij is een bietje te groot. Hij is voor Juul, maar ik vond dat ik 'm wel moest showen want ik sta erop! Okay, ik ben het niet zelf, tis een ander bulletje, maar toch. Leuk he? Ben heel benieuwd wat Juul ervan vindt. 

Vrouwtje is vandaag naar Lobbes geweest en ik mocht niet mee. Zo flauw. Tante Conny was jarig en dan zou het misschien te druk zijn. Ja, en? Maar goed, Vrouwtje heeft het wel goed met me gemaakt. Ze heeft hele hele lekkere dingen voor me meegenomen. Kan tante Conny heel goed, kippenpootjes, lammetjesoren en ander lekkers. Tis zo lekker dat ik bijna op de tafel ben geklommen voor een tweede portie. Heel jammer dat Vrouwtje dat doorhad, want nu ligt het lekkers in de kast. En daar kan ik echt niet bij. Zucht.

Voorlopig nog geen en face foto's, want ik ben vanmorgen tegen een tak gelopen. En nu heb ik echt een rode stip. Boe! Op de cursus waren ze wel heel erg onder de indruk van m'n derde oog. Ze konden ook echt merken dat m'n chakra opengegaan was. Ik was ook heel erg zen. Vrouwtje iets minder. Maar ja, je kunt niet alles hebben, he?

En lieve lezers, zijn jullie al benieuwd wie er de grote Bullen-Babe-Boel in Love wedstrijd gewonnen heeft? Wij ook! De jury is er nog niet uit..... We komen er zo snel mogelijk op terug, echt!

Hele fijne avond gewenst, dikke kusssssssssssssssssssss..........
Je Anne

3 opmerkingen:

 1. Whahaha wat lig je er allercharmanst bij in je hoodie!! Ik kan niet wachten tot we je leuke koppie weer mogen bewonderen...hoop dat het derde oog weer heel rap foetsie is...dan maar iets minder zennnn, niks mis met je chakra enzo hoor! Kusje er op! xxx...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel ijsjes eten ... is wetenschappelijk bewezen dat derde ogen dan snel verdwijnen ;) knuffie x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die hoodie staat je goed, maar jou staat alles goed. Ja jammer dat je niet mee kon he. Ome Harald vond dat je best wel mee kon, maar ik weet niet hoe lief jij en Lobbes zullen zijn met de kindjes erbij. De volgende keer mag je gewoon weer mee komen hoor. X

  Ik hoop dat jullie ons niet te lang in spanning laten. X

  BeantwoordenVerwijderen