CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 24 juni 2013

Dag 273 Bossie

O liefje, je lijkt Robin Hoet wel met dat groene lappie! Wij vinden 'm megatof, doen!

Hoe vin je de dingen van Vrouwtje? Ik vind ze maar raar... En het ergste is: ze wil er ook voor mij kopen! Want ik ben toch regelmatig thuis, kan ik me mooi nuttig maken. Net alsof ik dat nog niet doe! Volgens mij zag ze me al piroeetjes draaien door de casa, nou, mooi niet! Deze keer houd ik m'n pootjes stijf en wel alle vier.

Ze heeft trouwens ook een nieuw spelletje verzonnen: verstoppertje. Als we gaan lopen, dan zit ze de hele tijd achter een boom of een struik ofzo. Want het is de bedoeling dat ik haar in de gaten houd (dat ze niet in de sloot valt enzo) en niet andersom. Je snapt, ik vond het prima om een beetje rond te sjouwen en dan af en toe ff bij Vrouwtje te checken of alles okay was. Maar nu moet dat dus de hele tijd! Maar ik heb dr mooi teruggepakt: ik ben laatst lekker onder een struik gaan zitten. Ze zag me echt niet! Ze riep me wel, maar ik kwam natuurlijk niet. Tis dat de takken wat bewogen, daardoor zag ze het. Maar anders was ze vast nog steeds aan het zoeken.

Zullen we samen even blaffen voor Maddy? Eentweedrie......... In de glooooooooooria, in de gloooria... Een bossie, een bossie, een bossie rode rozen! En van je helehalohouderdemoedmaarin! O das, een Vierdaagseliedje, geloof ik. Naja, zal ze ook vast leuk vinden. Dikke lebber van ons Maddy, fijne dag!

En nu ga ik gauw weer de luikjes dichtdoen, morgen weer drukdruk bij tante Anita!
xx Je Allerliefste

3 opmerkingen:

 1. daar zal het vrouwtje vast heeeeel blij mee zijn geweest toen jij jezelf ECHT had verstopt hihi...je dacht wat zij kan dat kan ik ook!!

  liefs jenneke

  en zeker een hieperdepiep voor maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whahaha...geweldig dit...zoooo superleuk om door mijn favoriete diertjes toegezongen te worden, ik ben er helemaal beduusd van hoor!! Dankjewel daarvoor...ook voor de lebber!! Wat een geweldige boenslippers heeft vrouwtje...hihihi...die wil ik ook!! Niet te goed verstoppen hé...pas d'r op hoor, dan gaan we paniekeren!! Dikke knuffel voor jou en vrouwtje!! xxx...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi gezongen voor Maddy! :-) Hihihi, ik zie jou nochtans ook wel met zo'n leuke dingen aan je pootjes, kan je lekker dweilen ondertussen :-) En je bent nog steeds een kapoentje zo te lezen :-) x

  BeantwoordenVerwijderen