CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 3 juni 2013

Dag 252, Zzzzzzz


Feestneus!

Zoooo feestneus uit gefeest? En wat zit er op mijn neus??? Hahaha post van jou mijn liefje....En die gekke Essebes plakte het zo op mijn neuzzzzzzz.

Ik zat vanmorgen al op de zon te wachten maar ze kwam niet echt...Maar ik bleef volhouden en warempel daar was ze vanmiddag! Wel met wat wolkjes maar mooi voor mijn hartje.

Net waren d schaapscheermeneren hier voor mijn krullenzusjes. Daar sta ik natuurlijk met mijn bullenneus bovenop want uuuh dat moet wel lief en voorzichtig gebeuren. En nu heb ik weer blote zusjes zo gek!
Zal Essebes eens vragen of ze van Vita haar vachtje een jas voor me wil vilten....Lekker voor de frissere zomeravonden kan ik tot laat in mijn troon blijven chillen. Wie weet wil je voor jou ook wel een mantel vilten! Kunnen we samen chillen in de zomernachten..

Wat een leuke en bekende feestprikkers had jij gisteren in je feestmaal!

Nou ik ga nog even helpen opruimen en dan zzzzzzzzzz

Kusje op je neus, X

2 opmerkingen:

  1. OOO wat romantisch!!! allebei in een schapenjas in de zomeravond zon!!! word er jaloers van (ook al houd ik niet van kleren) fijne avond beide en oja ik was nog even bij Sander (DA) en die zei dat alles weer goed was met mij en het kuurtje en de (au) prik goed aangeslagen waren!! gr. en knuf Sterre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Essebes gaat vast meteen aan het vilten! :-)

    BeantwoordenVerwijderen