CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 4 juni 2013

Dag 253 Zzzz.....

Hallo schone slaper,

ik ben al ijverig met je mee aan het zzz...... Want ik ben hartstikke moe! Ik ben weer naar tante Anita geweest, waar ik hartstikke lief ben geweest. Alleen toen Vrouwtje klaarstond om mij op te pikken en er een ander hondje net ietsiepietsie eerder opgepikt werd, toen was ik even niet zo aardig. Ja hallo, en ikke dan? Toen heb ik wel even gemopperd. Wie is hier de Queen, hullie of ik? Ik bedoel maar.

En Vrouwtje was ook niet zo over me te spreken... Heel even maar, maar toch. Van de week had ik een overheerlijke chicken wing te pakken, zalig. Die lag, heerlijk vergaan, zomaar bij ons de tuin. Nom! Lag ik lekker op ons vliegend tapijt te kluiven, kwam Vrouwtje eraan, huppekee, chicken wing weg. Hey! Ik kwam er al snel achter dattie in de recyclebak lag, dus bak omgekeerd en verder met kluiven. Vond ze dus niet goed. Had ik gisteren iets anders lekkers, een chocomoes, versgedraaid door de buurtpoes! Stond ik net op het moment om daar vrolijk mee naar binnen te wandelen, ja hoor, nix ervan, weer weg. Nah! Ik heb Vrouwtje de rest van de avond genegeerd, dan leert ze het wel af.

Das wel een megavetkoel idee van jou, een jas van een Vitavachtje. Tuurlijk wil ik die ook! Kan Essebes een trenchcoat voor me vilten, denk je? Weetjewel, een Frenchie met een trenchie. En mag ik dan ook een kleur uitzoeken? Danwilik, danwilik............ Rood! En jij, mijn liefste? Oeranje?

Dag dag liefje, ik ga heerlijk over jou dromen!
xx Je Anne

2 opmerkingen:

  1. O O Anne ik leef helemaal met je mee met al dat lekkers!!! maar bij mij thuis vinden ze dat ook niet leuk (kinderachtig hoor) ja zou leuk voor je zijn zo'n trenscoaches (of zo iets) ik en niet van de kleding haha jij en Bjorn uniseks!! haha rust maar lekker uit !!xx Sterre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha...ooo...nou Queen Anne je hebt wel héle bijzondere eetgewoontes hoor...ik weet ineens niet zo zeker of ik wel op een dis aan zou willen schuiven, uiteraard zou ik héél graag naast je zitten, maar het eten sla ik dan wel even over...LOL..xxx...Maddy

    BeantwoordenVerwijderen