CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 20 juni 2013

Dag 269 Houdini

Hola! Als ik m'n ogen een beetje dichtknijp en zo door m'n bullenwimpers naar je foto gluur, dan ben je net Che Guavarra! Echt! Woei, stoerrrrrrr! Sigaartje erbij en je bent het precies.

Goh, jij hebt echt rare buufjes. Lijkt me helemaal niet leuk voor die slakjes, dat er zout op ze wordt gelegd. Wat heb je daar nou aan? Die naaktslakken vind ik niet zoveel aan, ik vind ze nogal op mijn poepsies lijken. Maar die met die huisjes vind ik geweldig! Zo knap, dat je gewoon je hele huis op je rug hebt! Hartstikke zwaar, toch? Doet het Vrouwtje ze niet na, hoor. En ikke trouwens ook niet.

Ikke was gisteren toch weer naar tante Marianne? Was weer leuk! Ook heel lief: ik mocht gewoon haar plastic recyclen! Ze was ff sgapjes doen, ik zat in de keuken en zo..... ze is goed bezig, kan ik je wel vertellen. Ze heeft alles keurig gesorteerd, doet ze goed. Check! Ik mocht ook lekker meekokkerellen, alleen mocht ik dan weer niet voorproeven. Ja, de sla, maar diebliefikniet, non! Jammer, de tomaatjes gingen rechtstreeks de salade in.

O ja, ik ben ook weer Houdini geweest! Vrouwtje was er niet, dus dan moet ik natuurlijk wel het huis bewaken. De straat in de gaten houden, verdachte types checken. En dat er dan iets van de vensterbank afvalt, tja..... Kan gebeuren. Maar ik geloof dat m'n opstapjes binnenkort weer verwijderd gaan worden. Zucht.

Bedankt voor je regendansje lief, ben er heel blij mee! Hoe is het met jou gegaan, hombre?

Ik ga gauw de binnenkant van m'n luikjes checken, ik denk dat ik jou daar zomaar tegen ga komen... Fijn!

Ciau, besos, Anne xx


2 opmerkingen:

  1. hihihi...gekke Anne moet altijd zo om je lachen, je weet het leuk te vertellen allemaal:-))!! Ik vind het ook zo knap die slakjes met hun huisjes, je moet dan toch wel een enorme gewichtheffer zijn om dat te kunnen zeker! Ik denk dat naaktslakken óf te slap zijn óf gewoon een té groot huis hebben om te kunnen dragen, wat denk jij?...een soort van SlakkenVilla zeg maar, die staat natuurlijk ergens vast op een mooi plekje! xxx...Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien eens vragen om komkommer als je mee helpt kokkerellen ... Zizi'tje hier is er gek op :-)

    BeantwoordenVerwijderen