CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 26 oktober 2013

Dag 389 Koetje

Lief Feest-Bulletje van me!

Heb je het vandaag nog druk gehad met alle voorbereidingen? Morgen zal het nog wel drukker worden, denk ik. Al die dames die voor een knuf en een foto van jou in de rij zullen staan! Ik heb Vrouwtje ook al de opdracht meegegeven om jou een hele dikke knufffffffffff te geven. Van moi! En ze neemt ook nog een heel mooi kopdeksel voor je mee, staat je vast prachtig! Mocht ze het vergeten, dan help je haar wel herinneren, he?

Ik heb het vandaag ook heel droek droek gehad. Eerst naar de training, nja... Dat ging wat minder. Vrouwtje had een spoor voor de les klaargelegd en die moest ik aan het einde van de les gaan lopen. Dat lopen was niet zo'n punt, alleen m'n speeltje kon ik niet vinden! We denken dat iemand 'm gepikt heeft, want zelfs de beste speurneus van de training kon 'm niet vinden. En dan hebben we ook nog boel gelopen. Voor de training en erna ook nog. Een hele grote ronde, omdat het vandaag is. En mooi weer!

Vrouwtje kwam strakjes ook nog een Fransje tegen, Bruno. Ze vond 'm heel knap, zegt de man die met 'm liep, dattie 'm heul lillik vond! Jaja, stoere praat, geloof er nix van. Dat was de opa van Bruno en volgens hem was Bruno heel eigenwijs en helemaal niet enthousiast. Of ik dat ook was. Ha! Vrouwtje heeft natuurlijk verteld hoe braaf ik altijd ben en hoe goed ik altijd luister. En dat ik altijd een gat in de lucht spring als ze thuiskomt. Bij Vrouwtje was Bruno wel heel enthousiast, dus wij denken dat we wel weten aan wie het ligt...

Had je trouwens gehoord dat het Fransje waar we het laatst over hadden, dat misschien wel een broertje kon worden, er niet meer is? Hij had zo'n last van z'n rug dat de mensen in het asiel hem hebben laten inslapen. Zijn eerste baas had 'm zo hard gemept dat z'n rug stuk was. Boe... Vrouwtje en ik zijn er nog ziek van. Zo zielig!

Dag dag liefje, heel veel plezier morgen en tot heel gauw!
Dikke lebber van je koetje, Anne

1 opmerking:

  1. ja.. van dat verhaal van dat bulleke word je niet vrolijk!!! ze zeggen dat ik vroeger ook geen lieverte
    was... maar meppen ..nee!!! voor je vrouwtje een hele gezellige dag morgen!!! en wel l*llig dat ze je speeltje hebben gejat!! fijn w-kent S

    BeantwoordenVerwijderen