CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 20 oktober 2013

Dag 383 Kadetje

 Sjattepie!

Ik vrees dat mijn missie nog niet helemaal volbracht is... Oom Harald wilde er wel over praten, over een Frans zusje, maar dat is het voorlopig. Hmm... Ik denk dat ik 'm de volgende keer toch meer moet knuffen. Het was heel leuk gisteren, Lobbes en ik hebben heerlijk gerend, samen gebadderd en zelfs gespeurd! Naja, dat waren de tweebeners meer, maar goed. Die moesten precies op een plekje gaan staan, foto nemen en toen gingen we weer. Zal wel.

Vrouwtje en ik willen de baasjes van Max heel veel sterkte wensen. Zo verdrietig om afscheid te moeten nemen, maar als je er niet bij kunt zijn... Dat is helemaal erg. Kuzzies & knufs van ons!

Appeltjes zijn lekker, he? Ik heb ze ook laatst ontdekt. Ik vond het zo raar, dat ik nog niet wist dat ik ze lekker vond. Maar dat komt omdat Vrouwtje eerst nooit appeltjes at. Mocht ze niet met dr bekkie. Maar nu wel en dat vinden we fijn!

Heb je fijn in je koets gelegen vandaag? Had ik je al verteld dat iemand bij ons op de training ook een koets heeft? Vond ik natuurlijk altijd al mega-interessant. Laatst ben ik er ook maar eens ingekropen. Zat heerlijk! Toch jammer dat Vrouwtje geen rondje wilde fietsen. Misschien dat ik de Sint maar eens lief moet gaan aankijken....

Zoooooo en dan nog een kadettenfoto, om het af te leren!

Veel liefs mopje, tot morgen weer,
xxxx van je eigen Kadetje.

1 opmerking:

  1. wat een leuke foto's weer nou jij wel een beetje van pootje baden??? en dat appeltje lust ik alleen als we aan de wandel zijn!!!
    enne die Lobbes ziet er ook wel leuk uit!!!
    lekker slapen voor straks!!!! XXS

    BeantwoordenVerwijderen