CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 31 maart 2013

Dag 195 Eerste Paas

Allerliefste Paasbode van me,

wat staat zachtroze je toch mooi... Als ik al niet zo flieft op je was, dan was ik het nu wel. Sjucht.... En wat lief dat je deze reuzeneieren voor me gecharterd hebt. Ik heb de Paashaas ook nog eens flink toegeblaft: hier liggen wel eieren, jaja, maar van choco! Allemaal leuk en aardig, maar daar heb ik nix aan! Hij rende gauw weg, met z'n staart tussen de poten. Maar ja, nog steeds nix van Bunny. Tsss.... Was het jou nog gelukt om een eitje te scoren bij prinses Juliana?

Zijn jullie lekker aan het rieleksen? Ik heb het hartstikke druk! Gisteravond hadden we de dames op visite. Een van de dames was wat bangig. Lieve hulphond dat ik ben, heb ik haar helemaal over haar fobie heen geholpen. Letterlijk, want ik ben gewoon over haar heen gelopen. Vrouwtje vond dat ik me vreselijk misdroeg, maar het was zuiver therapeutisch. Had nix te maken met de lekkertjes die ze in dr pootjes had.

Vandaag naar tante Krista, die vierde haar verjaardag. Ik mocht op het huis passen terwijl zij met z'n allen iets met ballen gingen doen. Raar, want als er iemand goed met ballen is, dan ben ik het wel. Naja, had ik mooi plenty of time om de boel te redecoreeten en een tuk te doen. Ook belangrijk! Tante Krista had een hele leuke Ep op de foon, heeft ze me even laten zien. Geinig! En heel toepasselijk vandaag.

En dan is ons Tafeltje Dekje ook weer geopend dit weekend. We gaan iedere dag de heren Hamster en Cavia verwennen met een happie en een drankie. Zo heb je wel een xtra lang weekend nodig!

Morgen staat er nix op het programma geloof ik. Behalve een knuffelsessie met de buurtjes. Vooruit dan maar!

Dag dag lieverd, geniet nog van je Paas, xxx van je Anne

4 opmerkingen:

 1. Sterre en cehabo31 maart 2013 om 10:49

  nou Anne ... doe je zo je best!!!! op naar de 2de paasdag met een xtra knuffel van mij fijne avond, Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bang van jou Anne= Dat kan ik me niet voorstellen en goed dat je jezelf zo goed als therapeutische hulphond op hebt gesteld

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou anne jij hebt goed je best gedaan ♥ wat sta je weer leuk op de foto
  fijne 2e paasdag lieffie

  jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt enorm je best gedaan hoor Anne.
  en wat sta je weer ubersweet op de foto.
  Fijne 2de paasdag he
  Knuff van mij Hester

  BeantwoordenVerwijderen