CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 28 maart 2013

Dag 192, Anne (Marie)


Lieve Glamourgirl,

Wat een onwijs mooi glamourshirt heb je aan met die bling-bling ster! Enne dat ze jou zomaar op een mensenshirt gaan drukken met een verkeerde tekst! Daar heb je weer zo'n Foei-en-Af-Award. Wat mij betreft een gouden drol die ruikt naar leeuwenpoep!

Ik was vandaag blij joh! Jouw naamgenootje was er weer sinds een tijdje. Zij is mijn collega-tuinder. Eigenlijk heet ze Annemarie maar ik mag Anne naar haar blaffen. Deze Anne is ook een groot fan van mij en we hebben even lekker bijgekufft. Ik ben helemaal in trance zie je dat?
Anne heeft zelf ook een hondje ze heet Roosje ik denk dat jij Roosje ook wel erg leuk vindt. Ze is wit met krullen en heeft werkelijk een mega-grote-garderobe!!!! Beppy Boop is er onwijs van onder de indruk.

En ik heb sinds een paar weken nog een nieuwe tuinder-collega die is ook super aardig. Hij houdt eigenlijk niet van honden maar ik heb hem over zijn angst heen geholpen. Dus we kunnen ook aan Ronald-Lex blaffen dat bullen ook eigenlijk een soort hulphonden zijn. We zijn dus van heeeeel veel markten thuis!

Nu ben ik best wel een beetje moetjes want er waren vandaag veel collega's dus veel knuffelen.
De kipjes hebben we al welterusten gezegd dus Essebes gaat een druivensapje intutten en ik ga kijken of Klaas Vaak al met slaapzand rond gaat.

Dikke knuffel voor jou en voor al onze fans en voor Ronald-Lex een xtra high-five en voor Anne 2 voeter een xtra knuffel!!!!

Liefs van je Betuwse Hulphond

3 opmerkingen:

 1. hihihi...ik geef de High Five door hoor en zal ook zeker vertellen wat een goede hulphonden bulletjes zijn! Heerlijk al die aandacht voor je, maar kan me voorstellen dat je daar nu wel moe van bent...dus oogjes dicht, bullebekkie toe en slaap lekker!!xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha ha ha we hopen dat ronald aan het meelezen is...hij gaat vast overstag....wat ben je toch een lieverd hier ook al weer aan het knuffelen ♥♥

  geen wonder dat je moe bent ga maar lekker dromen over anne ♥

  megaaaa knuffies allemaal jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou Ronald denk ik verassen met de pasen ofzo...whaaaa
  Wat ben je toch een zeer heerlijke knuffelkont zeg, en wat een leuke foto ♥
  Lieve knufffs van mij Hester

  BeantwoordenVerwijderen