CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 19 maart 2013

Dag 183 Half jaar!

Hallo lief mijmermoppie,

van harte met ons halfjarigblogjubileum! Woeiiiiiiiiii........... Een half jaar al Boel in Love. Hoe leuk is dat? Ik ga nog even nadenken hoor, over al onze feessies. Zo snel mogelijk trouwen lijkt me fijn, maar een zomerwedding is ook tof en ja, romantisch met sneeuw en kaarsjes.... Ik weet het even niet meer. En Oma Sterre moet natuurlijk ook haar bruidsomajurk gaan regelen. Kom er nog op terug!

Wist je nog dat ik zondag naar Omaatje ging? Was leuk! Vrouwtje en ik hebben eerst nog een boswandeling gemaakt, ik heb met een sjiewawaf gespeeld en met een Broertje en Zusje. Met Omaatje was ook heel gezellig. Eigenlijk mag ik niet op de bank. En ik mag ook niet op schoot. En ik mag ook niet op de andere stoelen. Ik mag wel op m'n dekentje. Maar ja..... Soms moet je gewoon net doen alsof je het niet snapt. Dus ik ben lekker bij Oma op schoot gesprongen. En toen ben ik van de schoot van Oma naar de bank gewandeld. En terug. En op de grote stoel. Oma lief in de oogjes gekeken en toen mocht het. Ik heb Oma ook nog even uitgelaten, vond ze fijn.

Inmiddels tikt de regen hier tegen de ramen, word er een beetje slaperig van. Ga ook even mijmeren...

Dag lieverd, tot snel.
xx Je Aanstaande Anne

4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige love story hihihihihihihi

  Enne het is wel zo .... gewoon doen alsof je het niet snapt ... werkt voor mensen en zeer zeker ook voor honden ;-)

  sjiewawaf .... geweldig hihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo daar ben ik ha ha...had gister wel even gekeken maar geen aandacht erbij dus eerste werk van daag

  feliessss met jullie half jaar wow

  en wat slim van je oma heeft dat tuuk niet in de gate ha ha....en je bent lekker even met haar buiten geweest, deed ze wel goed luisteren hoop ik??

  tadatadada sjiewafwaf ha ha..knuffies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat jij oma hebt uitegelaten zeg ♥ Als jij maar kijkt smelt ze natuurlijk al..en dan is het een eitje van op schoot naar de bank..slim Anne heel slim..altijd je charmes in de strijd gooien.
  Al een half jaar ♥ van harte gefeliess Anne en Bjorn, en een huwelijks aanzoek ook verder.
  Dikke knuffff xx Hester

  BeantwoordenVerwijderen