CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 5 maart 2013

Dag 169 Momferhopen

Lieve Hommel,

Meneertje Dirk heeft ons een beetje aangestoken met z'n momferhopen-fetish. Vroeger vielen ze ons nooit op, maar nu! We zien ze overal. Vanmorgen lag er een grote, nietmeernormaal. Ik kon er gewoon niet overheen kijken. Dat moet wel een megamol zijn, misschien dat meneertje D een keer wil komen kijken? Dan kunnen we 'm samen pakken! Mollenvangers aller provinciƫn verenigt U!

Vanmorgen heb ik nog met een poezenbees proberen te praten. Lukte niet, misschien wastie een beetje doof? Stond ik daar te blaffen en puz maar raar kijken! We hebben nog even tikkertje gespeeld, hij heeft gewonnen, beetje jammer.

Ik ben helemaal fan van Vlinder & Hommel, dat wordt 'm! Dan kunnen we eventueel nog als ondertitel "Bulls & Bubbles for you" doen. Ik snapte 'm meteen, hoor... Logisch, want wij zijn zielenmaatjes! Bij vlinders en hommels horen natuurlijk bloemetjes. Heeft Essebes nog een leuk blommenjurkje? Vrouwtje wel en anders gaat ze er wel eentje kopen. Voor de grote opening, natuurlijk! Leukleuk, heb er zoveel zin in!

Nog even over jouw badderplannen: als je nu eens aan Essebes & Beer een opblaasbaar bubbelbad vraagt? Die vullen ze voor jou natuurlijk met heerlijk warm water en huppetee, badderen maar! En daarna lekker afdrogen...

Zoooo.... Ik ben er weer vantussen, energie opdoen voor een druk dagje. Ik ga weer naar tante Anita, vandaar!

Fliederfladderflater, tot later!
Je Vlindertje xx

3 opmerkingen:

 1. Veel plezier bij tante Anita vandaag lief Vlindertje van Hommel hihi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi wat sta je er weer mooi op bij de molshopen ♥
  je zou er zowat in wegzakken zeg....
  zo'n opblaasbaar bubbelbad dat lijkt mij ook wel wat

  knuffies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat die mollen zowat net zo groot moeten zijn als jij, aan die hopen te zien!! Wordt jullie Vlinder&Hommel resort ook voor de grote mensen? Klinkt allemaal wel erg leuk wat jullie van plan zijn...kom dan graag een keertje langs:-)) xxx...Maddy en de groetjes van Drop:-))

  BeantwoordenVerwijderen