CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 25 maart 2013

Dag 189 Fotomodel

Lieve IJsheilige van me,

das bijzonder, wij hebben gisteren ook een poolexpeditie gemaakt, toevallig! Wij waren op de Pepperdunes. Hoe vind je m'n modellenpicture? Wist je dat je slanker lijkt als je je van de zijkant laat fotograferen? Geldt voor jou natuurlijk, jij moet je lekker van de voorkant op het plaatje laten zetten. Want dan lijk je nog breder dan je al bent. Woei, zwijmel!

Gisteren boel onderdanen gezien, sommigen lagen gewoon plat op hun buik voor me! Beetje overdreven was het wel, knielen vind ik prima, maar op de buik? Ik heb ze voor de moeite maar even geknuft. Na de 30e moeten we ook maar onze koppies samen steken over een privacywet ofzo. Tjongejonge, gisteren was weer heel erg. Die tweebeners bleven maar komen. Lag ik daar een seconde met m'n oogjes toe, even bijkomen van de wandeling en huppekee, weer aai over de bol. Misschien ook maar een assertiviteitstraining gaan doen, dat ik wat meer van me afblaf. Want soms is nee gewoon nee. Ozo!

Niet bij jou hoor, schatje. Tegen jou blaf ik luid & duidelijk JA! Met heel m'n hart....

O ja, iedereen vond m'n jasje prachtig. Een tweebener vond zelfs dat ik op Pamela Anderson leek. Dan ben je m'n David Hasselhof. Uiteraard in z'n goede periode.

Ik ga weer een bjoetiesliep doen, ben vandaag bij tante Anita geweest en dat was best een beetje druk. Ben nu een pietseltje moe. Tot morgen mon amour!

xx Je eigen Pammie

3 opmerkingen:

 1. hihi ja de david dan van vroeger hihi..nu is het niet meer zo unne hunk

  je staat er weer geweldig op ♥♥♥

  sleepy sleep knappe anne

  lieve knuffies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoeha ja een Pammie ben je ook wel.
  Ik zou zeker wel even nakijken hoor, want na de 30ste zijn jullie royal...de tweebenige koning heeft ook speciale privacy..ook met foto`s maken he..Okee het vrouwtje..maar kijk uit dat ze er straks niet mee aan de haal gaan he, op het internetgebeuren.....(Gniff)
  Wat sta je weer zalig op de foto, goed begin van deze dag voor me ♥
  Hoop dat je lekker hebt gedroomd.
  Groetjes aan het vrouwtje he ♥ knufffffff van mij Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent ook gewoon TE leuk! Vooral met dat mooie jasje aan...ik zou ook niet om je heen lopen hoor!!
  Zal ik je een geheimpje verklappen?...ik laat hier thuis iedere keer de mooie foto's van jou aan mijn eigen Ronald-Lex zien, in de hoop dat hij gaat smelten en een Anne-Maxima lookalike wil...helaas is het tot nu toe nog niet gelukt...LOL...ik blijf proberen, dus blijf jij maar mooi poseren!! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen