CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 26 maart 2013

Dag 190, Casa Romantica


Lief fotomodelletje

Nou ik snap het wel hoor dat iedereen je wil aaien en knuffen. Misschien moet je maar eens live langs gaan bij Ronald-Lex van tante Maddy. Wedden dat hij ook smelt? We helpen je wel een pootje hoor tante Maddy!!!!

Ik heb vandaag heerlijk in het zonnetje gezeten bij onze Casa Romantica, heerlijk plekje! Donderdag komt de timmerman weer hier dan zal ik hem eens xtra verwennen met lekkere koffie en iets lekkers erbij. Want veel schot zit er niet in onze casa. Ook zal ik mijn collega dakdekker eens meenemen morgen naar deze zonovergoten plek. Denk dat hij direct voor ons aan de slag gaat. Zeker als ik bij dit zitje in het zonnetje een onderonsje met hem aan ga.
Vandaag met Essebes al even wat kleuren en punten doorgenomen iniedergeval rode luiken! Want dat is jouw lievelingskleur en ook die van Essebes dus daar hebben we al een deal!

Beppy Boop en Pip vinden ook dat de stoelen een ander kleurtje moeten krigen en veel bloemetjes om onze casa. Tsja daar letten de dames dan weer op heh. Pip denkt dat jij het zeker met hun eens bent en vraagt naar jouw stoel-kleur-wens...
Ik dacht misschien wel goud.....

Ben jij ook lekker buiten geweest?

Liefs van je opzichter3 opmerkingen:

 1. Gniffff, de opzichter...je hebt het goed in de peiling gehouden allemaal.
  Rood...is wel enorm mooi zeg♥
  Hoop dat jullie casa gauw een beauty is.
  Dikke knuff voor allemaal
  Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha...nou bedankt dat je me een pootje wil helpen!! Wat een prachtig plekje heb je daar...ik zie het ook wel voor me hoor met mooie rooie luikjes en véél bloemetjes! xxx...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whaaaaa ga jij maddy maar eens een pootje helpen

  wat doe je het toch allemaal goed zeg en met behulp van essebes anne en mirjam gaat het helemaal goedkomen

  lieffffffs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen